Hypotéka bez příjmu zajistí peníze každému

Potřebujete peníze a jedinou možností je úvěr nebo hypotéka? Vše by bylo v pořádku, ale problém jsou vaše příjmy? Jsou nízké nebo je nemůžete doložit? Nedělejte si s příjmy starosti, protože na vás čeká také hypotéka bez příjmu, která mnohé vyřeší.

Chybějící peníze dokážou pěkně potrápit nejednoho člověka, a hlavně v případě, když si nemůže splnit svoje sny. Nejčastějším cílem bývá touha po vlastním bydlení, které bez peněz opravdu zařídit nejde. Ať už dům či byt.

Proto finanční společnosti jako banky a nebankovní společnosti nabízejí financování bydlení formou hypoték za výhodných podmínek. Jde o účelový úvěr, který klient získá na základě zástavy nemovitosti a jedná se o vysoké částky, na které by přes spotřebitelské úvěry nedosáhli.

K získání hypotéky je však potřebné splnit požadavky, které jsou u každé společnosti individuální a nejčastějším požadavkem bývají příjmy. Jsou požadované v určité výši a také musí být potvrzené od účetní zaměstnavatele či z daňového přiznání. Často se však stává, že žadatel o hypotéku na požadovanou výši příjmů nedosahuje nebo svoje příjmy nemůže zcela doložit.

Pokud je to i váš problém, tak nezoufejte, protože je tady ještě hypotéka bez příjmu. Řešení, díky kterému si zachováte určité soukromí a diskrétnost a získáte potřebné peníze i přes problém se svými příjmy. Pokud příjmy máte a víte, že jste schopni svůj závazek splácet, tak není co řešit.

Většinou mají méně přísné podmínky nebankovní hypotéky. Nejen, že nejsou požadované příjmy, ale neberou přísně ani registry dlužníků. Mnohdy totiž záznamy v registrech dokážou zavřít cesty k úvěrům a hypotékám a někdy zcela zbytečně. Do registrů je totiž velice snadné se dostat, ale těžké se nechat vymazat, protože záznam i pes splacení restu visí v registrech ještě dalších pět let.

I u nebankovních hypoték si můžete rozložit splátky až na 30 let, a dokonce hypotéku i předčasně splatit.

Peníze z bezúčelné, tedy americké nebankovní hypotéky, můžete využít na cokoliv, takže často jsou využívané i na splacení dluhů a exekucí. Mnoho nebankovních společností s tímto problémem klientům pomůže a nevýhodné úvěry a půjčky díky těmto penězům sloučí formou konsolidace.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *