Nálada pod psa? Nenechte se pohltit vánočním shonem a vsaďte na hydroterapii

Poslední dny do Vánoc bývají hektické po všech směrech – zvládnout vše v práci, nakoupit dárky, připravit vše pro sváteční atmosféru… A čím víc nás toho ještě čeká, tím větší únava se většinou dostavuje. V takové chvíli je nejlepší „vypnout“ a odpočívat. Tím nejlepším relaxem, který si jen dokážete představit, je naložit se do vany plné bublinek, dýchat k tomu čerstvý mrazivý vzduch, který okysličí vaše tělo, a užívat si pohodu. Přijde vám to jako krásný sen? Nemusí. Pořiďte si venkovní vířivku a váš sen se stane skutečností.

Hydroterapie prospěje tělu i mysli

Abyste se mohli do venkovní vířivky ponořit i v chladných zimních dnech, musíte zvolit celoroční model. Ten pak pohodlně umístíte na zahradu či terasu, naplníte vodou a pak už si můžete užívat odpočinek, kdykoliv se vám zamane. Navíc proudy teplé vody podporují nejen uvolňování endorfinů, tedy hormonů štěstí, ale zvládnou toho mnohem více i na fyzické úrovni. Hydroterapie vám například pomůže uvolnit napětí svalů, zmírnit bolesti kloubů, podpoří prokrvení a elasticitu kůže, jakož i samotnou cirkulaci krve. Postará se i o rozproudění lymfy, podporu obranyschopnosti či odbourání stresu. Zkrátka a dobře – napomůže k navození celkového pocitu pohody.

Prodej kvalitních vířivek v Brně, Praze i Hradci Králové

Při investici do nového wellness doplňku chce každý, aby mu pak sloužil co nejlépe a co nejdéle. Proto je nezbytné pořídit si kvalitní venkovní vířivku, jako jsou například modely švédských vířivek IQue. Ty jsou navrženy tak, aby odolaly i drsným severským podmínkám, disponují nejmodernějšími technologiemi, trojitou termální izolací šetřící náklady na provoz a mají garantovanou životnost až 20 let. Zakoupit si můžete tyto vířivky v Brně, kde si je i prohlédnete či přímo vyzkoušíte v showroomu společnosti Spahouse, která je výhradním dovozcem vířivek IQue pro Českou i Slovenskou republiku. A máte-li to do Brna z ruky, nemusíte zoufat. Další showroomy Spahouse najdete také v Hradci Králové a v Praze, případně se můžete inspirovat a vybírat na jejich e-shopu.

K poklidnému vánočnímu období už vám tak nic nestojí v cestě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *