Hypotéka České spořitelny – Financujeme nemovitost úvěrem

Máte vyhlédnutý pozemek, byt či rodinný dům. Tak to určitě přemýšlíte nad tím, za co jsi ho pořídit. Vysněný dům, byt, rodinný dům si můžete pořídit pomocí hypotéky. O hypotéku si zažádáte u banky. Výbornou volbou pro hypotéku je požádat si o Hypotéku České spořitelny.

Česká spořitelna patří mezi banky, které mají v České republice dlouhodobou tradici. Kromě hypotéky nabízí České spořitelna i další bankovní služby. Česká spořitelna má přes pět miliónu klientů. Česká spořitelna je členem Erste Bank Group z Rakouska. Služby poskytuje Česká spořitelna fyzickým osobám, právnickým osobám, obcím i městům.

Hypotéka České spořitelny má spoustu výhod. Česká spořitelna poskytne hypotéku komukoliv, kdo splní základní kritéria. S hypotékou může poté klient naložit, jak sám uzná za vhodné. Možnosti má neomezené a je jich spoustu (rekonstrukce bydlení, koupení bytu). Hypotéka České spořitelny umožňuje i refinancování starších hypoték.

Jak si vyřídit hypotéku u České spořitelny? Velice jednoduše, stačí zajít do České spořitelny, nebo si přímo sjednat schůzku s pracovníky hypotečního centra České spořitelny. Hypotéka České spořitelny je bez poplatku za vyřízení a má nízkou úrokovou sazbu. Hypotéku České spořitelny tak získáte rychle a bez zbytečných poplatků. Při koupi bytu může banka provést ocenění online a při výstavbě rodinného domu čerpáte peníze ihned, bez předkládání faktur.

Další výhodou hypotéky české spořitelny je poskytnutí peněz až do sto procent ceny nemovitosti. Neplatíte tak nic ze svého, ale česká spořitelna vám poskytne peníze v plné výši. Pokud si zřídíte hypotéku na dobu delší než dvacet let s pětiletou fixací úrokové sazby, dostane úrokové zvýhodnění 0.3 %. Česká spořitelna dává svým klientům finanční prémii za každé další období fixace. Zvolit si můžete pevnou úrokovou sazbu, nebo nízkou proměnou úrokovou sazbu.

Hypotéka České spořitelny nezatíží zbytečně ani rodinný rozpočet. Hypotéku totiž můžete splácet přesně podle svých potřeb. Klidně si můžete snížit splátku, odložit splátku či přerušit splácení. Samozřejmostí je i možnost mimořádných splátek bez finančního trestu. Hypotéka se může splácet, až třicet let.

Pracovníci hypotečního centra České spořitelny Vám pomohou s volbou hypotéky. Hypotéka České spořitelny jde nastavit podle vašich individuálních potřeb. Bude vám vysvětlen celý proces související s hypotékou. Upozornění budete i na možná úskalí hypotéky.

Hypotéka České spořitelny má všestranné využití. Hypotéku dostanete i na koupi družstevního bytu či dřevostavby. Hypotéku v těchto případech dostanete i bez zástavy jiné nemovitosti. Hypotéka České spořitelny pokrývá i vaší investici. Pokryje především bankovní služby, ocenění nemovitosti, realitní a právní služby.

Hypotéku České spořitelny můžete využít i na refinancování hypotéky. Refinancování hypotéky spočívá v tom, že Česká spořitelna nahradí váš hypoteční úvěr od jiné banky jejich vlastní výhodnější hypotékou. Dokládat nemusíte příjmy ani odhad ceny nemovitosti. Příznivá úroková sazba je garantovaná až na jeden rok dopředu.

Pro inspiraci o výhodnosti hypotéky od České spořitelny se podívejte na souhrn hlavních výhod Hypotéky České spořitelny.

  • Hypotéka České spořitelny výhody
  • Garantované výhodné zúročení
  • Slevy na úrokové sazbě
  • Vyřízení hypotéky do pěti dnů
  • Refinancování hypoték
  • Široká možnost využití hypotéky