Férový realitní portál dnes nabízí více než jen inzerci zdarma

 

Jsou mezi námi ti, kteří ani neuvažují jít do prodeje či nákupu nemovitosti bez pomoci realitní kanceláře. A pak zas ti, kteří udělají cokoliv proto, aby to zvládli bez realitky. Napadla vás ale zlatá střední cesta? Tu umožňují služby realitního portálu CINCINK.

Představte si, že si na jednom místě můžete objednat služby, jaké vám nabídne realitní kancelář, avšak vyberete si pouze ty, které potřebujete a neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři. Všechny tyto služby na jenom místě shromáždil nový férový realitní portál CINCINK.

CINKCINK aneb realitní portál 2.0

Nový realitní portál CINCINK přináší na trh realitních portálů doposud nevídanou věc – kompletní služby, které se nám, jakmile nakupujeme či prodáváme nemovitost, tolik hodí. Jako 2.0 jsem jej neoznačila proto, že by on sám přicházel se svojí druhou vylepšenu verzí. Naopak. Už první verze CINCINK zcela mění služby realitních portálů, a to zcela zásadně k lepšímu.

Realitní portál CINCINK nevyrostl na zelené louce. Stojí za ním silný partner, kterým je Komerční banka. Vznikl z iniciativy zaměstnanců banky, kteří dnes a denně viděli s jakými problémy se zejména žadatelé o hypotéku potýkají ve chvíli, kdy nakupují nemovitost. Až se téměř samo nabízelo podat jim pomocnou ruku. Vznikl realitní portál CINCINK, který dokáže pomoci, ať již nemovitost prodáváte, nebo nakupujete. Vyhneme se fatálním chybám, které mohou končit skutečně obrovskými ztrátami a problémy.

Na první pohled vypadá CINCINK podobně jako jiné realitní portály. Nechybí na něm totiž realitní inzerce zdarma. Zcela zdarma zde však získáte celou řadu informací, které vám pomohou projít si cestou prodeje i nákupu nemovitosti bez zázemí realitní kanceláře.

Koupě nemovitosti s CINCINK

Pokud vás čeká koupě bytu, díky CINCINK dokážete snadno zjistit, jestli nabízená nemovitost není předraženou. Ještě více ale oceníte možnost objednat si technickou inspekci nemovitosti. Díky ní umíte zjistit vady na nemovitosti ještě před podpisem kupní smlouvy. Mnohdy tyto vady mají i novostavby, kde bychom je nečekali. Technická inspekce nás ochrání před těmi fatálními chybami a víme, do čeho s nákupem nemovitosti jdeme. Dalšími užitečnými službami jsou úschova peněz, daňový poradce a samozřejmě právní služby.

Prodej nemovitosti s CINCINK

Nemovitost s CINCINK snadněji i prodáte. Prodej bytu bude snadnější díky tomu, že vám portál doporučí odborníky, kteří vám navrhnou správnou cenu, za kterou lze váš byt prodat. Díky tomu se vyhnete tomu, že se stane pouze ležákem na inzertních portálech, o který nebude zájem. Současně vám poskytne specializaci na textaci vaší nabídky prodeje (text inzerátu), objednat si lze profi fotografa interiéru, nechat si máte možnost i natočit video nebo vytvořit vizualizaci objektu. Opět jsou samozřejmostí i právní služby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *