Objevte podzimní kolekci českého luxusního povlečení Stella Ateliers v příjemných odstínech

 

Spánek je důležitý a zejména ten podzimní, kdy tělo získává sílu na překonání dlouhé zimy. V povlečení z nové kolekce podzimních vzorů od výrobce povlečení Stella Ateliers načerpáte dostatek energie a zároveň osvěžíte ložnici zajímavými vzory a motivy.

Stella Ateliers – povlečení s tradicí

Společnost Stella Ateliers, český výrobce povlečení, se výrobou ložního prádla zabývá už více než 25 let. Jako surovinu používá vysoce kvalitní česanou Mako bavlnu, která je zpracovávána do saténových tkanin a jerseyových pletenin. Tím vzniká velmi luxusní povlečení splňující požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.

Tkaniny i pleteniny procházejí procesem mercerace, sanforizace a kalandrování, díky čemuž získávají větší odolnost, hebkost, unikátní vzhled a lépe si zachovávají sytost barev.

Bavlněná saténová povlečení ve formě Mako saténu, Švýcarského Premium saténu nebo Saténu De luxe jsou oblíbená zejména díky své hebkosti, lesklému povrchu, prodyšnosti i měkkému omaku. Mako jersey je zase výjimečně jemný, krásně lehký a nemusí se žehlit.

Oblečte postel do povlečení z podzimní kolekce 2019

V nabídce společnosti najdete každoročně nové a nové kousky luxusního povlečení. Podzimní kolekce značky Stella Ateliers je plná nápadů i barevných kombinací. Ložnici může zdobit luxusní jednobarevné povlečení, povlečení s květy a kvítky nebo ložní prádlo s abstraktními motivy. Kvalitní bavlněné povlečení je jako stvořené pro podzimní lenošení.

Vyzkoušejte třeba saténové povlečení AURORA, jehož barvy korespondují s barvami za okny. Motivem jsou podzimní květy na krémovém podkladu, které vyzařují teplou a milou atmosféru. Uvařte si sladké kakao nebo horký čaj, zalezte si do postele a užijte si hebkost saténového povlečení.

Ozdobou ložnice bude jerseyové povlečení ROSSANA, které zaujme překrásnými květy růží vyvedenými na podkladu v barvě slonové kosti. Chcete vyloženě holčičí ložnici? Sáhněte právě po tomto úžasně jemném povlečení, které se nemačká ani nežmolkovatí.

Své místo by si u vás jistě našlo i povlečení JULIA ze Švýcarského Premium saténu. Jak už název zpracování napovídá jde o prémiovou kvalitu povlečení. Povlečení si vás bude doslova hýčkat a rozmazlovat. Dokonalé provedení orientálně laděného vzoru květin vystupuje z lehce krémového podkladu a vytváří dojem luxusu a elegance.

Nečekejte až se podzim projeví v plné síle a vylaďte si ložnici podzimním povlečením už teď.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *