Pořiďte si švýcarský nůž a objevte jeho kouzlo

Každý muž by měl mít kvalitní nůž. Alespoň tak to říká staré rčení. A je na něm kus pravdy. Nůž by měl patřit k základnímu vybavení správného muže. Je jedno, jestli jej budete používat jednou za čas, v dílně, v přírodě, nebo denně kdykoli budete něco potřebovat uříznout.

Proč právě švýcarské nože

Odedávna se traduje, že jsou švýcarské nože jedny z nejkvalitnějších. Mají dlouholetou tradici a jsou ze Švýcarska vyváženy do celého světa. Pokud nůž nepotřebujete za nějakým konkrétním účelem, mohl by vám přijít vhod model Victorinox v některém z jeho provedení. Kupříkladu Victorinox Spartan je nástupcem velmi známého Swiss Army Officer’s Knife. Tyto nože v sobě skrývají mnoho funkcí jako je pilník, vývrtka, nůžky, šroubovák a další. Hodí se jak pro dospělé pány, tak díky výbavě pro ženy, ale i mladé kluky a muže. Je dobré vědět, že velikost čepele se u jednotlivých modelů liší, stejně jako jejich váha.

Na webových stránkách kniland.cz aktuálně najdete tyto nože v nabídce s příjemnou slevou až do výše 38 %, což je výrazná sleva.

Nezapomeňte nůž naostřit

Ať už si chcete koupit švýcarský nůž pro sebe nebo jej věnovat někomu k Vánocům či narozeninám, je dobré koupit si hned i brusný kámen. Když to neuděláte hned, může se vám stát, že až nůž budete chtít nabrousit, nebudete mít čím.

Vybrat si můžete brusné kameny s kameny různých zrnitostí. V nabídce jsou kombinované brusné kameny, typy z korundu, pískovce atd. I tvar mohou mít různý, od obdélníků po tvar slzy. Některé se dají používat za sucha, jiné je potřeba před prací namokřit vodou. K nejoblíbenějším patří brusné kameny Taidea pro jejich skvělý poměr ceny a kvality. Kombinované brusné kameny pak patří k velmi praktickým.

Nahlédněte na stránky kniland.cz a vyberte si nože dle svého gusta. Najdete tu i nože řezbářské, rybářské, houbařské, nože na krk, vyskakovací nože, karambity, motýlky, zavírací nože, dárkové, outdoorové, armádní a bojové… Nabídka je skutečně obsáhlá. Pojďte se přesvědčit sami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *