Betonové jímky můžete využít k více účelům. Znáte je?

Jestliže jste se rozhodli koupit nebo zrekonstruovat chatu, domek a nachází se v obci, kde není kanalizace, je potřeba zajistit zachytávání odpadové vody do žumpy neboli jímky. V dnešní době naštěstí nejde o žádnou složitou komplikaci. Betonové jímky vám firma, která je vyrábí, doveze až na místo určení, pomůže s jejím umístěním, a vy ji budete moct po mnohá léta spokojeně používat. Víte však, že ji můžete použít i jinak?

Spolehlivá jímka do jakéhokoli místa naší země

Ať už se vaše nemovitost nachází v Čechách nebo na Moravě, jímky jsou vám k dispozici kdekoli. Kupříkladu kvalitní betonové jímky Praha. I když budete mít na výběr z více možností, mezi nejlepší a časem osvědčené se řadí betonové jímky s hranatým tvarem, které mají podobu hermeticky uzavřené nádoby. O nepropustnosti ručí certifikát.

Aby vám jímka dobře sloužila, je k dostání i potřebné příslušenství, jako je betonový nástavec, nepřejezdové desky, bezpečnostní betonový poklop a betonový komín. K doplňkům, za které si připlatíte, patří víko z litiny, přejezdová deska, kterou můžete víc zatížit a zařízení pro měření hladiny kapaliny. Díky výše zmiňovanému poklopu se do jímky nedostane žádný odpad a zároveň se jím odčerpává obsah jímky fekálním vozem.

Společnost, která žumpy vyrábí vám doveze betonové jímky i do Brna či kteréhokoli jiného města a vesnice. Jejich velikosti se pohybují od rozměrů 4 m3 – 12 m3. Jímky se dají spojit tak, aby byla potřebná velikost vyhovující i těm, kteří potřebují větší rozměr.

Využití nejen na zachytávání odpadní vody

Pokud není možné napojit vaši nemovitost na čističku odpadních vod, je betonová jímka skvělým řešením. Stejně tak se ale hodí při zadržování dešťové vody, nebo k vybudování sklepení. Opět platí, že je možné jímky kombinovat tak, aby byl sklep dostatečně prostorný.

Kvalitní betonové žumpy prodává společnost dobrezumpy.cz. Přiveze vám je v rozpětí od 5 000 Kč do 10 000 Kč bez DPH, podle místa určení. Jestliže je odběr vyšší, cena dopravy je individuální. Máte-li zájem o jímku, určitě je kontaktujte a informujte se na bližší informace, nebo si jímku přímo objednejte.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *