Pořiďte si vybavení do skladu, díky němuž bude udržení pořádku i práce snadnější

Jestliže jste se někdy ocitli ve velkém skladě, jistě víte, jak je důležité udržet v něm pořádek, mít řád a systém ve skladování mnoha druhů výrobků či zboží a netápat. Zároveň je podstatné, aby byly všechny prostory, regály i kouty dobře dostupné, využité a celý sklad fungoval správně a účelně, jak má. Právě důmyslné a propracované regály a další vybavení do skladu nabízí společnost Jungheinrich.sk.

Co vše můžete do svého skladu pořídit

V nabídce nechybí regály pro skladování palet, drobného nebo dlouhého zboží ani plošiny sloužící ke skladování a přípravě zboží. U všech regálů je myšleno na vysoké výkony při překládce, dobrý přístup k veškerému zboží, přehlednost a snadné vyhledávání a mnohé další.

Nechte se překvapit manipulační technikou

Společnost Jungheinrich Slovensko přináší i bohatou nabídku manipulační techniky. Různorodost u vysokozdvižných vozíků najdete v typech pohonů, nosností i výškou zdvihu. Další kategorií jsou tahače, vysokoregálové zakládače nebo kompaktní skladovací systém Schuttle, který je samostatným pojízdným zařízením.

Myslete i na své zaměstnance a jejich pohodlí

Každý moderní zaměstnavatel dbá na to, aby se jeho zaměstnanci cítili dobře, věděli, že je o ně dobře postaráno a mohli svoji práci vykonávat na 100%. K jejich pohodlí a vaší spokojenosti s produktivitou práce mohou přispět zdánlivě maličkosti. Jsou to např. pohodlné boty, pracovní oblečení, pracovní rukavice a další pomůcky, které dovednou s pracovníky udělat doslova kouzlo.

Vybavte svůj sklad i jeho zaměstnance tak, aby bylo vše logisticky jednoduché, přehledné a váš sklad byl na první pohled přehledným místem pro uložení velkého množství různorodého zboží. Ušetříte tím spoustu času, energie a nákladů, které využijete lépe a efektivněji.