Buďte pánem svého času

Většina lidí se neobejde bez diáře. Existují v různých podobách. V poslední době jsou oblíbené elektronické, mnozí však stále nedají dopustit na ty v papírové podobě. Patříte mezi ně a rádi byste si pořídili diář, který vám nabídne více než jen nevyplněné listy se sedmi dny na každý týden. Pořiďte si motivační diář – Deník 365 START.

Plánuje svůj čas efektivně

Někteří lidé stíhají tolik činností, zatímco jiní sice dokážou být celý den ve spěchu, avšak večer se otočí za uplynulým dnem a zjistí, že nebyli vůbec efektivní. Jak je to možné? Také se vám to stává? Stále zápasíte s časem a nejste spokojeni s tím, co jste schopni stihnout? Jak být výkonní, ale zároveň mít čas i na rodinu, přátele a koníčky?

Odpovědí je efektivní plánování času. Tím se zabývá disciplína time management. Budete-li ji studovat, získáte hodně tipů, které vám pomohou být výkonnějšími a celkově spokojenějšími. Začnete tím, že si pořídíte diář, který vám s plánováním času pomůže. V posledních letech jsou velmi oblíbené motivační diáře nabízející více než jen zaznamenávání schůzek a dalších povinností.

Deník 365 START – Více než diář…

Už si sháníte diář na další rok? Pokud máte v plánu učit se lépe „zacházet“ se svým časem, volte motivační diář.

Povede vás systematicky k vašim cílům. Velmi propracovaný je Deník 356 START. Ukáže vám mnohé zajímavé možnosti a celkově vás inspiruje. Využijte jeho zajímavých doplňků. Mimo jiné obsahuje dvě praktické záložky a papírové kapsičky vzadu i vepředu. Součástí jsou chytré samolepky pro snadnější orientaci a z dalšího „příslušenství“ oceníte poutko na tužku a gumičku, index pro plánování a přehled v projektech, dělící pravítko, prvky pro online sdílení atd. Jistě uvítáte rovněž roční přehled až do roku 2020 a měsíční plánování do pololetí roku 2019. Dosahujte svých cílů snadněji a systematičtěji díky modernímu Deníku 365 START. Chcete motivační diář jako dárek? Nechte si do něj laserem gravírovat osobní věnování.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *