Odborníci v geodézii

Než vám projektant vyprojektuje nový dům, bude potřebovat geodetické podklady. Rovněž, pokud potřebujete vyřídit zápis do katastru nemovitostí, neobejdete se bez geodetů. Chcete mít jasno v tom, co vše obnáší geodetické činnosti a kdy můžete potřebovat právě služby kvalitní geodetické firmy? Jednou takovou je společnost VISIONPLAN-3D, která je odborníkem v oboru geodézie. Svoje služby poskytuje veřejnosti i podnikatelům z řad stavebních firem a projekčních kanceláří.

VISIONPLAN-3D provádí zaměření pozemku pro projekt domu, vytyčení stavby a pozemku, polohopisné a výškopisné zaměření, také vypracovává geometrické plány pro zanesení stavby do katastru nemovitostí, rozdělení pozemku, vyznačení věcného břemene. Odborníci z VISIONPLAN-3D umí také vytvářet 3D modely a vizualizace, virtuální prohlídky, a to za pomocí nejmodernější technologie.

Prioritou firmy VISIONPLAN-3D je kvalita odvedené práce, rychlost, časová flexibilita i dostupná cena. Zavítejte na webové stránky společnosti VISIONPLAN-3D a seznamte se s celkovou geodetickou činností firmy. Prohlédněte si také ukázky realizací a využijte možnosti sjednat si nezávaznou konzultaci zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *