4 tipy pro výběr perfektního nábytku do obývacího pokoje

Potřebujete nové zařízení obývacího pokoje, ale nevíte, podle čeho vybírat? Pro co možná nejlepší výsledek je zapotřebí vědět, na jakých parametrech záleží. V článku najdete 4 praktické rady, které vám s celým procesem výběru pomohou.

Pohodlná a krásná sedací souprava

Hlavním bodem každého obývacího pokoje je správně zvolená sedací souprava. Ta by měla být nejenom příjemná na pohled, ale i na posezení. Efektivní využití místnosti nabízí například rohová sedací souprava, případně jsou praktické také rozkládací sedačky. Při výběru sedací soupravy je potřeba zvážit její maximální velikost, aby poskytla dostatek prostoru pro sezení, ale zároveň nezabrala všechno místo v místnosti.

Obývací stěna jako praktický kus nábytku

Druhým výrazným prvkem v obývacím pokoji je stěna. Většinou každá správná obývací stěna v sobě ukrývá prostor pro uložení televize a další praktické poličky na knihy, dekorace, fotografie, rádio a podobné. S výbavou celé místnosti mohou výrazně pomoci předpřipravené obývací programy, které obsahují všechny důležité komponenty již sladěné a perfektně se doplňující.

Designový konferenční stolek

Konferenční stolek slouží pro odkládání věcí a má za úkol lehce dozdobit místnost. Přidává vážnost či naopak působí originálním dojmem podle toho, jaký model si vyberete. V nabídce internetového obchodu s nábytkem Atan.cz najdete opravdu široké množství nejrůznějších možností, kdy vám jistě nějaká varianta padne do oka.

Nezapomeňte na osvětlení

Atmosféru v obývacím pokoji doladí i správně zvolené osvětlení. Pozornost věnujte nejenom výběru hlavního lustru, ale také stojací lampě, která může být umístěná u křesla a vytvářet útulný koutek na čtení. Své udělají také nejrůznější dekorace, závěsy, záclony a další interiérové prvky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *