Obývací stěna – 3 tipy pro výběr dominanty pokoje

 

Říká se, že obývací pokoj je srdcem každého bytu. Představuje místo, kde se věnujeme chvílím odpočinku a trávíme čas s návštěvami a rodinou. Právě z toho důvodu je nesmírně důležité věnovat velkou pozornost výběru jednotlivých kusů zařízení. Obývací stěna tvoří jednu z hlavních dominant, takže si zaslouží velkou pozornost. V tomto článku najdete 3 praktické tipy, které vám pomohou vypořádat se s výběrem hlavního nábytku v obývacím pokoji.

Slaďte obývací stěnu s dalším vybavením

V případě, že plánujete úplně nové zařízení celého obývacího pokoje, je vhodné zapřemýšlet nad jednotným řešením. Například si vyberete krásnou kombinaci černé a bílé barvy a přesně v tomto stylu zvolíte i obývací stěnu. Jindy to může fungovat tak, že vybíráte obývací stěny do již zařízeného pokoje. Tehdy je dobré vzít v úvahu vzhled ostatního vybavení a představit si, jak k nim bude vybraný model ladit. Nemusíte se bát ani kontrastů a výraznějších kombinací.

V jednoduchosti se ukrývá krása

Čistě upravený pokoj s menším počtem smysluplně zvolených dekorací působí lehce a příjemně. Podobně to funguje také v případě obývacích stěn. Nemusíte si vybrat variantu plnou nejrůznějších poliček, které sahají pomalu až ke stropu, ale můžete zvolit jednoduché minimalistické řešení, jaké nabízí moderní obývací stěny. Často jde hlavně o stolek pod televizi a několik málo poliček či drobnou skříňku ve spodním prostoru. Někdy to bohatě stačí a z výsledku budete mile překvapeni.

Tu správnou variantu si pohodlně vyberte na internetu

Obývací sestava má tu výhodu, že si můžete dohromady poskládat jednotlivé součásti. Vznikne vám tak stěna přesně podle vašich představ a potřeb. Stačí se podívat na internet a vybrat si obývací stěnu pro perfektní doplnění výbavy celého obýváku. Navíc při pátrání na e-shopech mnohdy najdete cenově velmi zajímavé nabídky.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *