Plastové bazény do země vám vydrží až půl století

Všichni vodomilové si přejí mít doma vlastní bazén. Abychom si tento sen mohli splnit, nepotřebujeme velkou zahradu, ani příliš mnoho peněz. V dnešní době jsou zahradní bazény součástí mnoha zahrad u nás. Pokud se chcete těšit na příští rok, objednejte si bazén už nyní. Je výborná doba.

Plastové bazény vysoké kvality

Abyste byli se zahradním bazénem plně spokojeni, je potřeba koupit jej u kvalitního výrobce. K těm nejlepším u nás patří společnost plastovebazeny.eu. Právě u nich zakoupíte plastové bazény, které díky použitým materiálům a způsobu výroby vydrží sloužit až padesát let. Od zákazníků, kteří si od ní pořídili bazén, získala 99 % kladných hodnocení. K výrobě bazénů používá polypropylenové desky německé firmy Röchling. Plast má maximální tepelnou odolnost, ať už jde o chlad či vysoké teploty. O svém vypovídá i atest na pitnou vodu a barevnou UV stabilizaci. Její výroba podléhá dnešním nejpřísnějším normám. Bazény jsou odolné vůči mechanickému poškození a mají tvarovou a barevnou stálost.

Zahradní bazény do země dle vašich představ

Vysnili jste si klasický obdélníkový nebo oválný zapuštěný bazén? Nebo sníte o nějakém, který bude mít atypický tvar, netradiční hloubku a podobně? Plastovebazeny.eu nabízí jak zahradní bazény do země klasické, tak netradiční, které na vaše přání vyrobí.

Velmi výhodné jsou bazénové sety. Obsahují vše, co ke zdárnému užívání bazénu potřebujete a vyjdou vás levněji, než kdybyste jednotlivé komponenty kupovali zvlášť. Zamlouvat by se vám mohl např. bazén 7 x 3 m oválný – kompletní set se zastřešením. V setu najdete venkovní schody, pískovou filtraci s pískem, dvě vtokové trysky, kompletní zapojení technologie i kompletní zastřešení. Dopravu po ČR nebudete platit, montáž je v ceně a zdarma získáte i vysavač De Lux a izolaci dna. Aktuálně můžete za set ušetřit 10 900 Kč.

Vyberte si zapuštěný bazén ještě letos a těšte se na další koupací sezónu. S bazénem od plastovebazeny.eu budete zaručeně spokojeni.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *