S úvěrem pomůžeme každému

Nebankovní hypotéky stále stoupají na popularitě. Čím je to způsobeno? Zejména individuálním přístupem, rychlým jednáním a výhodnými podmínkami. Získání úvěru je snadné, můžete se rozumně na všem domluvit a nečekají váš žádné podrazy.

Hypotéka na pozemek

Chcete si pořídit vlastní bydlení? Už roky to plánujete a myslíte si, že právě teď přišla ta vhodná doba? Jedná se o výjimečnou chvíli, jenomže jak si pořídit vlastní bydlení, když nemáme žádnou hotovost, ani žádné miliony na účtu? Začíná to být komplikované, ne však pro nás. Hypotéka na pozemek je velice častá. V poslední době se jedná o hodně diskutovatelné téma, avšak my vám velice rádi i s tímto financováním pomůžeme. Stačí se obrátit na naše specialisty.

Předem neplatíte žádné poplatky. Návrh řešení vaší situace poskytneme zcela zdarma. Stačí zadat pár údajů a už se vaši případem budeme zabývat.

Pokud se ptáte, jestli je také možná hypotéka na družstevní byt, pak ano, je to možné. I tato možnost úzce souvisí s vlastním bydlením, takže pokud raději plánujete bydlení v bytě, pak to také nebude žádný problém. Je to sice složitější, ale dá se to úplně normálně zařídit.

Neuspěli jste v bance? V tom případě je zde ještě šance získat úvěr právě přes naši nebankovní společnost. Zajistíme velice výhodné podmínky, garanci nízkých splátek a úrokovou sazbu jako v běžných bankovních domech.

K nikomu se neotáčíme zády

Vždy se s klientem snažíme celou situaci vyřešit individuálně. Nemáme tabulky a značky jako je tomu v bankách. Nezařadíme vás do nějaké škatulky, ale budeme se vašim případem zabývat individuálně a snažit se přizpůsobit vašim potřebám. Věřte, že vždy je nějaké řešení.

  • Můžeme pro vás zajistit i exkluzivní podmínky.
  • Získat můžete až 70 % z odhadu nemovitosti.
  • Neplatíte žádné poplatky předem. Odhad provede profesionální odborník. Ten neplatíte.
  • Doba splácení 1-30 let. Zvolte si, po jakou dobu chcete splácet.
  • Kdykoliv můžete úvěr předčasně splatit. Tato možnost se neplatí, je zdarma.
  • Máte záznam v registru dlužníků? To není žádný problém, i takovíto klienti mohou žádat o náš úvěr.
  • Exekuce či jiné finanční problémy, ani to nevadí.
  • Nízké splátky a garance nízké úrokové sazby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *