Designové přístroje do domácnosti

 

Každá věc, i ta nejmenší drobnost, dokáže podtrhnout interiér. Detaily jsou to, co vytváří dokonalý design a dokáží udělat vaši domácnost výjimečnou. Nábytek, dekorace, doplňky, ale také nejrůznější typy designových přístrojů, na to všechno myslete při zařizování interiéru.

Není ventilátor jako ventilátor

Ventilátor zná snad každý. V létě poskytne rychlou úlevu od veder a některé typy vás ještě dokáží v zimě ohřát. Na trhu je několik nevzhledných typů, ale najdete na něm i některé designové kousky, které váš interiér doslova ozvláštní. Pokud máte rádi design, koukněte například na ventilátory Dyson (např. sloupový ventilátor Dyson AM07) – tiché, bezpečné, multifunkční a vzhledově velmi příjemné. Oproti jiným ventilátorům jsou totiž bezlopatkové, čímž dokonale zapadnou do každého moderního interiéru. No uznejte sami.

Do moderní domácnosti patří čistička vzduchu

Vzduch, který dýcháme v našich domovech, je klíčový pro naše zdraví, o tom snad není pochyb. Čističky vzduchu proto začínají být stále oblíbenějším přístrojem moderních domácností. Pohlcují prach, bakterie, zvířecí chlupy, zápach, a ještě mohou i dobře vypadat, alespoň některé.

Také v tomto případě vás nadchnou čističky vzduchu Dyson s jejich nadčasovým designem, ale na výběr máte celou řadu dalších typů. Pokud budete chtít například čističku vzduchu s tzv. ionizátorem, který obohacuje vzduch o záporné ionty neboli vzdušné vitamíny, podívejte se na čističky vzduchu Ionic Care, které jsou také vzhledově velmi příjemné.

Topná sezóna a zvlhčovač – to patří k sobě

Suchý vzduch v domácnosti může způsobovat mnoho nepříjemností – suchý kašel, bolesti hlavy, pálení očí, chrapot, nespavost apod. Ve chvíli, kdy máte dlouhodobě vlhkost vzduchu pod 40 %, určitě zvlhčovač kupte. I zde neuděláte chybu, pokud sáhnete po přístrojích od značky Dyson. Málokteré produkty mají totiž tak pozitivní dopad na zdraví, a ještě dobře vypadají. Vyhovovat by vám také mohly minimalistické ultrazvukové zvlhčovače vzduchu Stylies Leonis, nabízející kromě jiného již zmíněnou ionizaci vzduchu.

 

Přístrojů do moderních domácností je samozřejmě více. U každého druhu najdete řadu designových vychytávek, které ozvláštní váš interiér a nebudou vypadat jako pěst na oko. Vybírejte proto s citem, s ohledem na funkčnost a vzhled.

 

CVB VENTILÁTORY A KLIMATIZACE je česká firma s tradicí specializující se na prodej ventilátorů a klimatizací. Získali jsme prestižní mezinárodní ocenění důvěry obchodních partnerů AAA, zařadili jsme se tak mezi 0,2 % nejspolehlivějších firem v ČR s nejvyšší spolehlivostí a kredibilitou. Kromě ČŘ působíme úspěšně i na německém trhu.

http://www.ventilatory-shop.cz/

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *