Spolehlivá firma provádí kompletní rekonstrukce bytů a koupelen

Pečlivého a spolehlivého řemeslníka aby dnes člověk pohledal. Potřebujeme-li například sehnat zedníky, pokrývače a elektrikáře na provedení kompletní rekonstrukce bytu, určitě se nám stane, že jeden člověk bude realizaci zdržovat, bojkotovat nebo prodlužovat. Na jednom člověku, který neprovede svůj díl práce, pak stojí další stavební úkony. Předcházení takovým situacím je možné při objednání si celé firmy, která se o dané kompletní rekonstrukce postará.

Rekonstrukce koupelny, jádra i celého bytu

V Moravskoslezském kraji působí prověřená firma Famttes, jejíž začátky sahají až do roku 1999. Od té doby zvládli zaměstnanci provést přes tisíc rekonstrukcí koupelen a bytových jader, zhotovit kuchyně na míru víc než tisícovce zákazníků. Stovky zrealizovaných rekonstrukcí bytů dávají jasnou vizitku o spolehlivosti a získaných zkušenostech zaměstnanců. Soustředí se především na práci ve městech Frýdek-Místek, Ostrava, Havířov a okolní obce. To z důvodu, aby potenciální zájemci o služby společnosti nemuseli zbytečně připlácet nemalé částky za dopravu. Vždyť každá ušetřená koruna se v napjatém rozpočtu při rekonstrukcích a stavbách počítá.

Všechny potřebné práce provádí jedna firma

Před počátkem realizace požadovaných prací jsou zájemci zdarma vypracovány plány včetně zaměření bytu a bezplatný je i výpočet rozpočtu rekonstrukce. Kompletní rekonstrukce prováděná zkušenými odborníky firmy Famattes zahrnuje bouračské, instalatérské, topenářské a sádrokartonářské práce. Pracovníci provedou i zedničinu a položí obklady, vymalují, případně položí podlahu nebo zrenovují parkety. Dokonce se nemusíte starat ani o interiérové dveře, i ty jsou schopni zaměstnanci firmy dodat a namontovat. Podobně se postupuje i u rekonstrukce bytového jádra, kdy se k podpisu zakázky připojuje navíc 3D grafický návrh. Aby byl výčet služeb společnosti úplný, nesmí být opomenuta ani výstavba kuchyně na míru. Firma disponuje zařízenou dílnou a truhlárnou, jež je uzpůsobena především na výrobu kuchyně na míru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *