Úklid bytových domů: Vsaďte na služby profesionálů

Ne každý má to štěstí, že si postaví krásný rodinný domek, v němž následně tráví svůj život. Mnozí z nás bydlí v panelových či bytových domech. Ty sice také nabízejí maximální komfort, nicméně z hlediska údržby je u nich zapotřebí počítat s uklízením společných prostor. Tato pro většinu lidí nepříjemná a zdlouhavá činnost je jakýmsi strašákem všech majitelů bytových jednotek. I proto se vyplatí vsadit na specialisty, kteří se jí dlouhodobě zabývají. Naším tipem je společnost Remiáš Global Services s.r.o.

Čistota a pořádek na prvním místě

Zmiňovaná společnost působí v oboru již několik let a soustředí se jak na pravidelný, tak i občasný úklid bytových domů. Firma se dokáže plně přizpůsobit požadavkům klientů, jimiž jsou fyzické osoby i společnosti vlastníků bytových jednotek a bytová družstva. V současné době Remiáš Global Services s.r.o. dokáže uklidit až 50 bytových jednotek za týden. Své služby nabízí po celé České republice. I když se řekne čištění sedaček Brno, vybaví se většině lidí právě její služby.

Pravidelný úklid

Pod termínem pravidelný úklid se ukrývá realizace několika každý týden se opakujících činností. Jmenovat bychom měli především zametání kompletně všech společných prostor v interiéru domu. Samozřejmostí musí být i mytí podlah a setření prachu ze schránek, madel a jakýchkoli dalších součástí interiéru bytového domu. V pravidelných intervalech se profesionálové postarají i o exteriér. Tady se nejčastěji jedná o sekání trávníku, péči o květiny a v zimním období o odklízení sněhu a ledu z chodníku.

Občasný hloubkový úklid

Minimálně jednou za půl roku je zapotřebí řešit i některé další činnosti. Typické je umývání oken a také parapetů. Prach musí zmizet i z hydrantů, elektrických rozvaděčů a některých ostatních méně frekventovaných míst. O veškeré tyto činnosti se specialisté z Remiáš Global Services s.r.o. postarají. Stejně tak nabízejí i čištění sedacích souprav v Brně i dalších obcích po celé ČR.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *