Jak na výběr vhodného typu domovní ČOV

Pokud váháte nad tím, jaký zvolit způsob likvidace odpadních vod ve vaší domácnosti, pořiďte si domovní čistírnu odpadních vod. Domovní ČOV je dobrou volbou i pro svoji ekologičnost, přečištěnou vodu můžete znovu použít například k zalévání zahrady. S výběrem vhodného typu vám pomůže společnost ZAKRA. Je specialistou na domovní ČOV, její odborníci připraví vše od A do Z, tedy od projektu po vyřízení potřebných náležitostí na úřadech.

Společnost ZAKRA má za sebou několikaleté zkušenosti, její projektanti již vypracovali stovky projektů pro domovní ČOV. Nemusíte se tak obávat na firmu ZAKRA obrátit, můžete se na ni plně spolehnout. Její odborníci si poradí i s nestandardní situací. ZAKRA působí po celé České republice, vše ale možné vyřídit také online z domova.

Podívejte se na webové stránky společnosti ZAKRA a seznamte se s její kompletní vodohospodářskou činností. Najdete zde postup prací a také ukázky již realizovaných projektů domovních ČOV. Inspiraci vám poskytnou rovněž články z blogu a pomůžou vám blíže poznat a pochopit přednosti a přínosy domovní ČOV. Nezapomeňte si také sjednat úvodní, nezávaznou konzultaci zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *