Party stan má mnohostranné využití

Může jít o různé akce jako festivaly, firemní večírky, domácí garden party, zahrádky před restauracemi. Reklamní stan se hodí vždy. I soukromníkům, kteří chtějí přístřešek před svůj stan do kempu. Jaké se vám nabízí?

Reklamní stánek se hodí všude

Na prodejní stánek narážíte často. Pokud někdo reprezentuje svoji firmu na různých akcích, nechá si potisknout stánek svými logy a jezdí s ním po různých akcích, kde má promo. Je to levné a snadné. Tyto přístřešky stojí v podstatě pár korun. Rychle je složíte i rozložíte. Mají ocelovou i hliníkovou konstrukci, tudíž jsou velmi lehké, mobilní a skladné. Můžete si vybrat z více barev i rozměrů, reklamní stánek zkrátka využijete. Lze jej postavit ve venkovním prostoru, ale i v hale na výstavě či veletrhu. Jeho povrch je odolný, pokud bude pršet, nemusíte se bát zmoknutí.

Výstavní stan pro různé příležitosti

Výstavní stan má mnoho podob. Lze si zvolit i profi hexagonové konstrukce, což je šestiúhelníkový průřez nohou, jenž zajišťuje dokonalou stabilitu stanu. Pokud něco vystavujete, prodáváte nebo předvádíte, oceníte masivnější konstrukci. Prodejní stánek má střešní plachtu, jež je nepromokavá, boční plachty se upínají zipy, takže se nemusíte obávat, že byste při prvních kapkách museli balit. Navíc právě díky zipům materiál neprofukuje. Stan se prodává s přepravním vakem na kolečkách, ten usnadní přepravu. Během pár minut tak máte hotový reklamní prostor pro zákazníky nebo místo, kde se třeba chcete bavit s přáteli. Stan si totiž můžete postavit kamkoli, s pomocí využití vodních zátěží jej upevníte na betonu i na dlažbě. Stan sám o sobě nezabere moc místa, takže jej převezete i v osobním automobilu. Stejně tak mu stačí málo prostoru na uskladnění doma, ve firmě či jinde. Jde určitě o investici, která se vám mnohonásobně vrátí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *