Middlecap v Evropě buduje moderní kanceláře a udržitelné bydlení

Na co se dnes dbá při stavění nemovitostí? Dle bytové situace v Česku by šlo soudit, že rozhodně ne na kvantitu. Nemovitostí je prostě nedostatek. Staví se, nýbrž pomalu. Developeři nestíhají nasytit poptávku, můžeme tedy být rádi, že na náš stavební trh vstupují také nové společnosti ze zahraničí.

Developer, který na evropský trh přišel teprve nedávno, je například společnost Middlecap. Ta v Evropě investuje do moderních a udržitelných projektů. Nezaměřuje se primárně na udržitelné bydlení, spíše na administrativní budovy. A těch díky ní přibývá.

Investiční holding s mezinárodními zkušenostmi

Společnost Middlecap je soukromým investičním holdingem, v jehož čele stojí odborníci na nemovitosti, finanční analýzy a řízení investic. Ačkoliv na evropský trh vstoupili teprve před nedávnem, existují již více než deset let. A zaměřují se zejména na udržitelnost.

Prostředí developerů a investorů je vysoce konkurenční, pokud tedy chcete zaujmout, musíte nabídnout něco speciálního. Middlecap se zaměřuje speciálně na udržitelnost. Co si pod tím představit?

Udržitelnost v kancelářských budovách

Middlecap se zaměřuje na kancelářské budovy, do kterých integruje přírodní prvky, špičkové technologie a inteligentní systémy. Samozřejmostí pro jejich projekty jsou čerstvý vzduch, přirozené světlo a zdravá pitná voda. Budovy s uživateli komunikují a pomáhají udržovat jejich wellbeing.

Realizované projekty si prohlédnete i v Bratislavě

V Evropě realizovaných projektů není ještě tolik, mnoho z nich ovšem uvidíte nedaleko – v Bratislavě. Nachází se tam Spilka Offices, kanceláře Gorkého, Steinerka Business Centrum a projekt Ružinov. V Londýně pak najdete Southworks a Seal House od Middlecap.

Sídlo má společnost v Bratislavě, plánuje své rozšíření do ČR. V budoucnu tedy i v Praze pravděpodobně uvidíme více jejich projektů, například moderní kanceláře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *