Jak často servisovat kávovary Philips?

Servis kávovarů je důležitým úkolem pro každého, kdo si chce svou kávu vychutnávat každý den po dlouhé roky. Zavolejte k nám na servis kávovaru Philips.

Pravidelnou péči o kávovar nepodceňujte.

Pravidelná údržba automatického či poloautomatického kávovaru je zásadním klíčem k jeho bezproblémovému chodu po dlouhé roky. Provádíme odborné opravy kávovarů Philips, díky kterým si budete moci nerušeně vychutnávat svou lahodnou kávu a předejdete nepředvídatelným poruchám.

Proč pravidelné servisy?

Kávovar používáme několikrát denně a vždy máme ty nejvyšší požadavky nejen na přípravu espressa, ale také cappuccina a dalších kávových specialit. Pravidelné používání přináší postupné opotřebení a po určitém čase je nutné kávovar podrobit kompletnímu servisu, který zahrnuje diagnostiku, výměnu těsnění, vyčištění a komplexní údržbu. Intervaly servisu by neměly přesahovat 2 roky. Náš tým specialistů zajistí odborné opravy kávovarů Philips Plzeň. Kávovar u Vás v Plzni a okolí zdarma vyzvedneme, provedeme diagnostiku, naceníme opravu a po vzájemné domluvě provedeme jeho servis a údržbu.

A jak pečovat o kávovar doma?

I doma je nutné čas od času o kávovar pečovat. Přečtěte si další informace, na které byste při pravidelné péči o kávovar neměli zapomínat.

Hygiena kávovaru – správná péče o kávovar začíná hygienickou čistotou. Je důležité pravidelně odstraňovat soli a minerály v nádrži, hadičkách, čerpadlech a tryskách stroje.

Údržba přístroje – v závislosti na typu kávovaru se automaticky rozsvítí indikátor odvápnění, výměny filtru, čištění zařízení a sběrných nádob. Pokud se rozsvítí jeden z těchto ukazatelů, postupujte podle pokynů výrobce.

Odstraňování vodního kamene – voda z vodovodu obsahuje vápno a další minerály zachycující se na stěnách jednotlivých komponent. Při odstraňování byste měli používat vhodné odvápňovací prostředky uvedené v návodu k obsluze. Naši technici vám při servisu kávovaru doporučí vhodné odvápňovače, které zajistí správný chod kávovaru.

Pro další informace týkající se péče o kávovary Philips neváhejte kontaktovat naše specialisty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *