Odhlučněte svůj domov a zbavte se potíží se sousedy

Máte rádi hlasitou muziku, vaše děti se při hraní často pořádně odvážou a sousedé z okolních bytů si stěžují? Nebo potřebujete odhlučnit podlahu v podkroví, aby nebyl slyšet každý krok, který uděláte? Ať tak, nebo tak, výborným řešením, které vás zbaví nechtěného hluku, je funkční odhlučnění.

Jak účinně provést odhlučnění?

Jedním ze spolehlivých prostředků, které vám pomohou, je kvalitní akustická pěna. Kupříkladu typ Silent Foam 120 se dá použít na všechny druhy konstrukcí stěn, podlah i stropů. Tento druh pěny se dá kombinovat s dalšími neprůzvučnými materiály, jako je pás Index, deska Gecon či Wolf. Zvolíte-li uvedenou kombinaci použitých produktů, získáte pohlcení a částečnou neprůzvučnost hluků i odhlučnění místnosti.

Řešením je pěna i v případě, že je prostor místem ozvěn a dozvuků. Jednoduše ji nalepíte na stěnu či strop. Pro zvýšení účinku kombinujte s dalšími, výše uvedenými neprůzvučnými materiály.

I u podlahy můžete dosáhnout vysoké zvukové izolace. Lze ji dosáhnout s použitím izolačních materiálů s vysokou objemovou hustotou. Běžně používané izolace díky nízké hustotě nezachytí správně nízké frekvence zvukových vln a tak vzniká obtěžující dusot, dunění a podobně. Na webových stránkách potichu.cz můžete najíst společnost, která zrealizuje i zvukovou izolaci podlahy dle vašeho přání. Doporučuje použít desku Phonestar Wolf, akustickou pěnu Silent Foam 125 nebo akustický pás.

Financujte rekonstrukci výhodnou půjčkou

Jestliže vám nezbývají peníze na opravy bytu či domu, pomohou vám výhodné půjčky online. Stačí zvolit si výši požadované částky, dobu splácení od 12 – 60 měsíců a peníze mohou být do 24 hodin na vašem účtu. Využijete-li navíc Quatro Půjčku, získáte zpět 5% z nákupu.

Nenechte se dál trápit nepříjemným hlukem nebo zvuky a odhlučněte svůj domov. Díky většímu tichu budete lépe spát i si lépe užívat čas se svou rodinou.