Trápí vás doma nedostatek místa? Vestavěné skříně a vestavěná šatna vám pomohou!

Pořídili jste si vysněný vlastní byt, kde budete zcela svými pány, ale zjistili jste, že tak úplně nenaplňuje vaše původní přání a představy? Toužili jste po prostorných a vzdušných pokojích, v nichž se budete moci svobodně oddávat veškerým každodenním činnostem, práci i nejrůznějším koníčkům? Doufali jste, že budete k sobě domů hrdě zvát rodinu i přátele a třeba i pořádat večírky pro více hostů? Museli jste nakonec při pořizování nového bydlení udělat kompromis a zakoupit mnohem menší byt, než jste původně chtěli? Nebo se počet členů vaší domácnosti rozrostl a dříve zcela dostačují prostor se najednou zdá stísněný a přeplněný?

Vestavěná šatna a vestavěné skříně vám pomohou ke spokojenějšímu životu

Dostali jste se do situace, kdy jsou pokoje plné nábytku, přitom však nemáte volné místo na ukládání ošacení a dalších věcí? Na vině budou nevhodně řešené úložné prostory. Klasické skříně nejsou zejména do menších bytových jednotek příliš vhodné; nikdy totiž nedokáží využít dispozice místnosti tak dobře jako vestavěné skříně a šatny

Jaké hlavní výhody mají vestavěné skříně?

Vestavěné skříně na míru se zcela přizpůsobí individuálním požadavkům každého zákazníka. Lze je nechat navrhnout přesně na přání; navíc je k dispozici široký výběr materiálů, designů barev. Vestavěná šatna i vestavěné skříně do ložnice, dětského pokoje či na chodbu navíc mohou mít uvnitř jak ramínka na šaty, tak i police, zásuvky, drátěný program či závěsné systémy, a to v libovolných kombinacích. Případně do nich lze ukrýt dokonce i plnohodnotné pracovní místo s počítačem nebo vyklápěcí postel. Vestavěné skříně navíc mohou využít celou výšku místnosti, obvykle dosahují až ke stropu. Věci uložené ve vestavěné skříni jsou chráněny jak před zvídavými pohledy, tak i před prachem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *