Svěřte návrh interiérů do rukou profesionálního bytového designéra

Pokud plánujete rekonstrukci jednotlivých místností, ovšem nemáte talent na zařizování a ladění bytových doplňků, obraťte se na bytového designéra. Pomůže vám nastavit jednotný styl, zohlední také praktičnost nábytku a případně navrhne změnu dispozic. Jak celý proces probíhá? Proč svěřit návrh interiérů do rukou profesionála?

Důvodů, proč je lepší, aby se o návrh interiérů starali bytoví architekti, je hned několik. Dokážou i malými změnami oživit místnost a vtisknout jí ojedinělý nádech. Pomohou i s výstavbou rodinného domu či zařizováním holobytu.

Ujasněte si, co chcete

Předtím, než se pustíte vůbec do hledání bytového architekta, si rámcově ujasněte vlastní možnosti a potřeby. Začněte u finančního rozpočtu, protože od něj se bude celá realizace odrážet. Pokud si myslíte, že vás vyjde architekt na majlant, potom jste na omylu. Spíše naopak, dokáže předcházet běžným chybám, a tím ušetřit spoustu peněz.

Jakmile do vyhledávače zadáte například „návrhy interiérů Plzeň“, nabídne se vám hned několik odborníků, již mají v dané oblasti dlouholeté zkušenosti. Při výběru se zaměřte především na reference a recenze.

Najděte styl, který se vám líbí

Ve světě bydlení existuje spousta různých stylů. Zatímco někdo preferuje funkčnost a minimalismus, jiný nedá dopustit na rustikální nábytek. Důležité tedy je najít styl, jenž se vám opravdu zamlouvá, protože potom by byla práce architekta zbytečná, kdyby nebyl výsledek podle vašich představ. I on se potřebuje od něčeho odrazit.

O návrhy a realizace interiérů Plzeň se stará JAN PAVEL VLČEK. Jedná se o specialistu, jenž má dlouholeté zkušenosti s navrhováním interiérů v různých stylech. Více informací nejen o něm, ale i o jeho práci najdete na webové stránce www.jpvarchitekt.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *