Zachraňte vaši firmu americkou hypotékou

 

Některé dny se nám v podnikání nemusejí dobře vydařit. Jiné jsou tak strašné, že se nám žádný z dlouho plánovaných obchodů nepodaří uskutečnit a trable jsou na světě. Pokud již delší dobu nefunguje vaše firma správným způsobem, nebo je to ještě horší, vyzkoušejte úvěr. Možná bude vaší jedinou záchranou.

Nebankovní americká hypotéka

Americké hypotéky jsou v posledních letech velice populární. Zejména pro lidi, kteří potřebují rychle peníze a chtějí je využít takzvaně „po svém“. Tato finanční možnost je v bankovním sektoru známá již spoustu let, takže se jedná o žádnou novinku. Ovšem od změny zákona poskytujeme právě nebankovní americkou hypotéku pouze podnikatelům, a to formou podnikatelského úvěru. Zažádat tedy o něj mohou pouze OSVČ, firmy nebo podnikatelé. Pokud vlastníte firmu, je to přesně váš případ. Pokud byste hledali běžný úvěr pro občany čili spotřebitelský úvěr, pak vám jej také pomůžeme zprostředkovat za velice výhodných podmínek.

Vyřiďte si úvěr snadno a rychle bez zbytečných komplikací

Americká hypotéka nebankovního typu je velmi rozšířená u podnikatelů, které již banka odmítla. V takovém případě se na nás často obracejí s žádostí o pomoc, protože se jim již zavřela jedna vrátka. Každému podnikateli velice rádi a ochotně pomůžeme. Nastavíme s vámi úvěr podle vašich možností. Určíte si dobu splácení v rozmezí od jednoho roku až po dlouhých 30 let. Opravdu můžete splácet až 30 let, záleží na vašich možnostech a preferencích.

Vyplácíme až 70 % z odhadu nemovitosti. To je opravdu maximum, a pokud byste hledali vyšší sazbu, tak tu nenajdete, protože tato sazba je určená všem. Nikdo vám více procent poskytnout opravdu nemůže. Nebankovní zde znamená, že se nejedná o banku, na což jsme právem také pyšní. Nejsme sice bankami, ale podmínky máme v podstatě stejné. Podobné úrokové sazby, které si stále držíme velice nízko a podobné nízké měsíční splátky, takže podmínky jsou opravdu výhodné. V čem se však lišíme, je rychlost vyřízení. Vše totiž netrvá více než pár dní a někdy i méně. Dokonce můžete mít peníze za 24 hodin od podpisu smlouvy. Stačí zaslat pár fotografií vaší nemovitosti, my ji necháme odborníkem odhadnout, za odhad nic neplatíte, ten si provádíme sami na naše náklady a už můžeme začít sepisovat smlouvu. Návrh vašeho řešení úvěru je také zdarma. Předem nic neplatíte. Žádné poplatky vás nečekají ani při předčasném splacení úvěru. Ručit můžete jakoukoliv nemovitostí, kterou vlastníte. Například může jít o dům, pozemek, komerční budovu, halu, či jiný objekt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *