Neobyčejný designový krb můžete mít doma i vy

Toužíte po vlastním krbu? V mnoha případech je to realizovatelné přání. A nemusí jít o krb ve své tradiční podobě, ale i o krásný designový kousek. Krby a kamna v dnešní době respektují nejnovější trendy a hodí se i do vysoce moderních interiérů.

Proč vlastně krb?

Krb dokáže vytvořit jedinečnou hřejivou atmosféru a zároveň se stává designovým prvkem interiéru. Měl by ladit s ostatním zařízením bytu a včlenit se do něj, druhou možností je pořídit krb, který bude svým vzhledem vynikat. Pohled do plamenů je uklidňující terapií. Dopřát si jej můžete i v panelákovém bytě, a to v podobě plynového krbu či biokrbu. Máte doma starý krb? Někdy postačí jej zrenovovat a vybavit novou vložkou, nemusíte hned budovat nový.

Tradiční i moderní krby

Tradiční podoba krbu dnes rozhodně není jedinou možností. Moderní krby překvapí rozmanitým vzhledem a pestrou paletou barev, bonusem je pak jejich jednoduchá obsluha. V každém domě s krbem budeme muset myslet na odklízení sazí, nebude ale nijak časté a neomezí nás v běžném provozu domácnosti.

Stylové krby do každého interiéru

Stylové krby se hodí do interiérů tradičních, moderních, minimalistických i rustikálních. Stačí si vybrat ten správný. Nabídka je dostačující a nechybí v ní nádherné designové solitéry, o které je stále větší zájem. Takový krb dokáže uchvátit na první pohled. Na druhou stranu, upřednostníte-li nenápadný kousek, i takový se dá sehnat. Pokud ale vyberete nádherný designový krb, spočine na něm zrak ihned po vstupu do místnosti každému: vám i návštěvám.

Je libo závěsný designový krb?

Hitem jsou závěsné designové krby. Takový krb nepřekáží, umístit se dá klidně doprostřed místnosti, působí luxusně a vidět na něj bude odkudkoliv. Existují krby centrální, čelní i rohové. Výroba probíhá na zakázku podle individuálních přání zákazníka a rozměrů interiéru. Hodí se nejen do domácností, ale i do komerčních budov, například hotelů. Není problém vytvořit krb v nějaké výrazné barvě či zajímavě zdobený. Širokou nabídku designových solitérů má firma Topsys Praha s.r.o. Její sortiment stojí za prozkoumání, uvažujete-li o něčem jedinečném.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *