Samolepicí doraz i brusné pásy, to je nabídka firmy PISKAČ a syn, a.s.

V domácí i profesionální dílně se jednoznačně neobejdete bez pomůcek, jako jsou brusné pásy. Stejně tak můžete potřebovat brusivo, v určitém okamžiku i lepicí pásky či osobní ochranné prostředky. Právě všechny zmíněné produkty najdete v pestrém portfoliu společnosti PISKAČ a syn, a.s., která na tuzemském trhu působí dlouhá léta. V následujících řádcích vám prozradíme, co všechno můžete v e-shopu zakoupit.

Velké oblíbenosti se v domácnostech těší samolepicí dorazy, které se používají třeba na nábytek. Vyznačují se pružností a odolností. Velké oblíbenosti se těší takzvaný bumpon 3M, přičemž doraz je pružný, transparentní, silně protiskluzový a nestárnoucí. Nepraská, netvrdne, a dokonce ani nemění barvu. Bumpon má široké uplatnění, používá se jako nožka, distanční podložka i zarážka.

Textilní lepicí páska

Stejně tak se neobejdete bez lepicích pásek, a tak by vám ve výbavě neměla chybět textilní lepicí páska 3M 2903 se silným lepidlem. Lepidlo je ze syntetického kaučuku, tudíž se zvládne přilepit k jakémukoliv povrchu. V případě potřeby pásku snadno odtrhnete, a to po celé délce i šířce, aniž byste se museli trápit s nějakým zbytkovým lepidlem.

S páskou snadno zabalíte krabici, spojíte dva materiály dohromady, něco utěsníte a podobně. Co se týče odolnosti, lepicí páska zvládne teplo až 60 °C a nevadí jí ani vlhkost.

VHB páska

Jestliže hledáte oboustrannou variantu, nabízí se vám VHB páska pro vytváření trvalých a pevných spojů. Slouží pro výbornou těsnost a izolaci, perfektně tlumí vibrace a nevadí jí nepřízeň počasí. VHB páska je vyrobena tak, abyste s ní mohli lepit i strukturované povrchy. Odolává vysokým teplotám až do 100 °C a krátkodobě dokonce až do 230 °C. Spolupracuje s keramikou, sklem, dřevem, kamenem, lakovaným kovem a plastem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *