Vytvořte si lákavý inzerát na prodej vaší investice. S vložením na férový portál zdarma

Plánujete prodej bytu, domu či jiné nemovitosti? Vaším cílem by tak přirozeně mělo být, abyste z obchodu vyšli s co největším ziskem a zároveň do něj investovali co nejméně starostí. S obojím vám pomůže realitní portál Cincink. Krok po kroku vás provede všemi fázemi prodeje, od vytvoření inzerátu s vhodným obsahem, přes záležitosti ohledně financování až po právní poradenství, které se vám bude hodit nejen při sepisování smluv. Cincink nabízí vložení inzerátu zdarma, a především velké množství podpůrných služeb.

Inzerát musí zaujmout a dokonale informovat

Jedním z nejdůležitějších kroků, který je třeba učinit poté, co se odhodláte k prodeji nějaké investice, je vytvoření inzerátu. Potřebujete totiž, aby se o vašem záměru vědělo. Čím více nabídek poté dostanete, tím větší šanci, že dostanete dobře zaplaceno, máte.

Tvorba takového inzerátu nemusí být tak snadná, jak se na první pohled může zdát. Inzerátů je dnes nejen v online prostoru přehršel, proto je dobré vědět, co do něj napsat. Správná textace prodejního inzerátu v sobě obsahuje odpovědi na všechny důležité otázky, které si kupující může položit, a navíc zaujme. Zdůrazní, v čem je právě vaše nemovitost unikátní, a proč je vhodná ke koupi. Dokonale výstižný text dokáže výrazně zkrátit dobu, po kterou bude inzerát na stránkách bez odezvy viset.

Jeden hezký obrázek vydá za tisíc slov

První dojem prodává. Každému se určitě stalo, že ho něco zaujalo tzv. na první dobrou. A od té chvíle ke koupi už není daleko. Odlišit se od ostatních inzerátů můžete i kvalitními fotografiemi od profesionálního fotografa. Nafocení bytu není jen o tom párkrát cvaknout telefonem. Naopak, ostré snímky si může kupující přiblížit a prohlédnout si jejich detaily, navíc profesionál dokáže vytvořit takovou kompozici, která nejen, že zachytí vše podstatné, ale i upoutá.

Ještě na další level můžete prezentaci prodávané investice posunout, pokud kupujícím ukážete, jak může jejich budoucí domov vypadat. Máte-li nafocenou částečně nebo zcela vyklizenou nemovitost, vězte, že nic potenciálního kupce nezaujme tak, jako útulně vypadající vybavené místnosti. A když to nelze vytvořit ve skutečnosti, je to možné virtuálně. Vizualizace interiéru doplní prázdné stěny nábytkem, přidá dekorace či květiny a pomůže tak dotvořit mnohem líbivější inzerát.

Vyřešte financování hypotékou

Realitní portál Cincink úzce spolupracuje s Komerční bankou, která je jeho silným partnerem. Kromě propojování kupujících a prodávajících v oblasti nemovitostí a poskytování podpůrných služeb se tak může věnovat i poskytování hypoték. Nabídne vám různé možnosti, jak vaši případnou koupi financovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *