Atypické byty i garsoniéry si zaslouží vestavěnou kuchyni na míru

Majitelé jednopokojových bytů stojí často před problémem, jakým způsobem dispozičně uspořádat interiér. Koupelna a toaleta bývají v jedné místnosti, tento problém se řeší předělem, výměnou vany za sprchový kout a podobně. Obývací prostory s vysokými stropy jsou vybaveny patrem sloužícím ke spaní, pohodlnému přebývání, při odpočinku a relaxaci. Jak se ovšem vypořádat s umístěním kuchyně, digestoře, linky s dřezem a odpadem?

Samotnému zhotovení kuchyně předchází 3D projekt zdarma

Pro vyřešení minimálních prostorových potíží není třeba oslovovat bytové architekty. Zvláště pokud mladí lidé či osoby ve startovacím bytě nemají peněz nazbyt a jejich rozpočet pro nákup spotřebičů i nábytku je napjatý na maximum. Kuchyně na míru Havířov jsou tvořeny přesně podle potřeb zájemců. Každý zákazník oslovením studia Diamant, jež je zaměřeno na koupelny a kuchyňské linky na míry Havířov, získá zdarma 3D projekt, díky němuž si snáze představí, jak bude jeho budoucí kuchyně vypadat.

Myslí se na odvětrávání, přívod vody i odpady

Kromě kuchyňské linky na míru Ostrava je potřeba vyřešit i systém odvětrávání, aby se výpary linoucí se z kuchyňských prostor nedostávaly směrem dovnitř bytu. Rovněž se zohledňují již zavedené odpady v bytě, potažmo domě, aby se v prostorách nemuselo zbytečně bourat.

Rustikální, moderní i retro kuchyně na míru sluší i atypickým interiérům

Společnost Diamant, jež navrhuje, vytváří a instaluje kuchyně na míru Ostrava, si dovede poradit i s atypicky řešenými byty, kde jsou prostory pro kuchyně velmi rozměrné, schované v temném koutě, případně jsou „za roh“. Na prvním místě je opět vytvoření 3D vizualizace, již si zájemce o novou kuchyň objedná přes poptávkový formulář. Projekt je vytvořen a nyní nadchází nejdůležitější část – zakoupení a umístění elektrospotřebičů, varné desky, digestoře a dřezu. Nábytek je zcela v kompetencích kuchyňského a koupelnového studia Diamant, jež se popasuje s rustikální, moderní i retro kuchyní. Nebojte se výstavby kuchyně na míru, investice nedosahuje závratných výšin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *