TOP nerezové dřezy pro rok 2017


Plánujete novou kuchyni, nebo jenom vylepšení vaší stávající? Pokud ano, určitě se zaměřte i na koupi nového dřezu. Klasický nerezový dřez je osvědčenou klasikou, která nezklame jak s ohledem na cenu, tak s ohledem na vzhled, nebo odolnost. Pokud chcete vybrat to nejlepší na trhu, podívejte se, jaké možnosti v roce 2017 jasně dominují.

Kuchyňský dřez Sinks Classic

1.-Kuchynsky-drez-Sinks-ClassicJednoduchý, levný, osvědčený a v řadě kuchyní velmi dobře vypadající typ dřezu. Pokud hledáte dokonalé umístění pro tento typ dřezu, jsou to spíše menší kuchyně s omezeným prostorem. Tomu jasně odpovídají i jeho rozměry, které jsou 500 x 400 milimetrů. Hlavní charakteristikou tohoto nerezového dřezu je také to, že není vybavený odkapávačem. Ten by zbytečně zabíral místo, které lze v rámci pracovní desky využít jinak. Navíc v éře mycích linek už není odkapávač na dřezu takovou nezbytností, jako tomu bylo dříve.

Kuchyňský dřez Sinks Okio

2.-Kuchynsky-drez-Sinks-OkioŽe nerezové dřezy nemohou vypadat moderně a zajímavě? Je to velký omyl. Dokonale vás o tom přesvědčí právě tento typ dřezu, který dnes patří mezi jasné hity roku 2017. Skvěle padne i do moderních kuchyní, které chtějí vsadit na tento osvědčený druh materiálu. Díky svým rozměrům 780 x 435 milimetrů nabídne nerezový dřez dostatek prostoru jak na omývání potravin, tak mytí nádobí. Pochopitelně nechybí ani dostatečně velký prostor odkapávače. Tan navíc zaujme i velmi dobře vypadajícími tvary, které působí velice nadčasově. Když k tomu přidáme i jednoduchost v podobě horní montáže, je tento model osvědčenou volbou pro každou praktickou a dobře vypadající kuchyni.

Kuchyňský dřez Alveus Form

3.-Kuchynsky-drez-Alveus-FormMáte zafixováno, že kuchyňské dřezy musejí vždy vypadat jenom ostře a musí mít pravoúhlé tvary a rohy? Tedy že musí být čtvercové, nebo obdélníkové? Určitě tomu tak nemusí být. Přesvědčí vás o tom tento náš tip, který na rozdíl od konkurenčních modelů přichází s novým tvarem, který je kulatý. Nejenom, že velmi dobře vypadá, ale zároveň dokáže velmi dobře využívat dostupné volné místo na kuchyňské lince. Do té díky rozměru 510 milimetrů v průměru dobře padne. Samozřejmě s jistotou snadné horní montáže. Jelikož se jedná zároveň i o model, který nemá odkapávač, může se díky svým kompaktnějším rozměrům skvěle hodit i do kuchyní, které jsou menší a je tedy při koupi nového dřezu nutné řešit v podstatě každý milimetr volného místa.

Kuchyňský dřez Alveus Allux

4.-Kuchynsky-drez-Alveus-AlluxNemůžete se rozhodnout, zda si pořídíte dřez s odkapávacím prostorem vlevo nebo vpravo? Potom tento problém přestaňte řešit a pořiďte si tento námi doporučovaný model. Proč? Jelikož ten nabídne odkládací odkapávací plochu z obou stran. Pokud máte dostatečně velkou kuchyni, jistě se vám model o rozměrech 777 x 488 bude dokonale hodit třeba do středu kuchyňské linky, čímž zajímavě rozdělí pracovní prostor na dva segmenty. Zapomínat ale nesmíme ani na to, že toto řešení se také velmi dobře hodí do rohových kuchyňských linek. A to přímo do samotného rohu, který již nemusí zůstat nevyužitý, jelikož budete mít jistotu, že právě tento prostor zabere praktická a nezbytná součást, právě v podobě velmi dobře vypadajícího nerezového dřezu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *