Montované haly si můžete nechat zhotovit přesně podle svých požadavků

Potřebujete místo pro svou dílnu, firemní vozový park nebo sklad? Nebo dokonce zajistit prostory pro velkou výrobní linku? Pak by pro vás mohly být tím pravým řešením montované haly. Mají totiž celou řadu výhod, které vám žádná klasická stavba neposkytne.

Jaké největší klady výrobní haly nabízejí?

Vysoká variabilita

Mobilní haly jsou vysoce variabilní. Nejen, že se dokáží na míru přizpůsobit vašim výchozím požadavkům; můžete je i průběžně přizpůsobovat aktuálním potřebám vaší firmy. Potřebujete více místa? Mobilní halu je kdykoli možné jednoduše upravit. Navíc ji snadno napojíte na stávající budovy i další haly.

Rychlá montáž i demontáž

Nechcete zbytečně ztrácet čas? Mobilní hala je sestavena opravdu rychle. A stejné je to i s její případnou demontáží. Díky tomu ji v případě potřeby zvládnete jednoduše přemístit na úplně jiné místo.

Řešení přesně na míru

U montované haly si můžete přesně specifikovat své požadavky. Získáte tak prostory přesně podle vašich představ.

Široká škála příslušenství

Mobilní hala nemusí být jen jednoduchou ochranou před větrem, deštěm a sněhem. Lze si k ní objednat i nejrůznější příslušenství. Její součástí může být i odvětrávání, osvětlení nebo vytápění.

Široké možnosti využití

Montované haly se uplatňují v široké škále odvětví lidské činnosti. Slouží výrobním závodům, průmyslovým podnikům, logistickým centrům, velkoobchodům a velkoskladům. Využívají je zemědělci, sportovní centra, jízdárny i provozovatelé různých volnočasových aktivit. A v neposlední řadě jsou nepostradatelné jako letecké hangáry a garáže pro firemní vozový park i stavební stroje.

Minimální náklady na údržbu

Na rozdíl od klasické stavby nevyžadují mobilní haly téměř žádnou péči. Pokud si pořídíte mobilní halu, ušetříte si spoustu starostí a nákladů spojených s údržbou objektu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *