Párty stany všech barev a rozměrů – to je řešení pro nepřízeň počasí!

Párty stan! V dnešní internetové době tyto výrobky směle konkurují různým altánům a pergolám. Jejich výhodami je nízká hmotnost, snadná a levná montáž bez použití nářadí, neskutečná variabilita a mobilita. Takřka bez nutností podloží. Stačí pevná rovná plocha a párty stan stojí. Párty stan – ideální nástroj pro dočasné i trvalé zastřešení při různých akcí – firemní, kulturní, sportovní, promo akce, letní tábory, veletrhy, módní přehlídky, filmové natáčení, pro zájmovou činnost – zahrádkáři, rybáři, restaurace, tento výrobek našel uplatnění i při záchranářských akcí.

Párty stan – praktický a estetický výrobek

Příjemný letní den nelze objednat, ale víceúčelový a spolehlivý párty stan, ano. Opláštění stanu je vyrobeno z PVC, kde polyuretanové vrstva na některých typech stanů vytváří efektní lesklý povrch. Opláštění nepropouští vodu, odolává plísní a ohni. Na výběr je spousta barev, tvarů a velikostí. Nůžková konstrukce je vyrobena z eloxovaného hliníku zajišťujícího pevnost a odolnost konstrukce i při silném větru. Extrémnímu chladu skvěle odolávají tvrzené plastové spojky a koncovky, které se vyrábějí ze speciálního plastu. Hledáte kvalitu za rozumnou cenu? Tak to rozhodně musíte zavítat do našeho internetového obchodu se sortimentem pro váš lepší domov.

Náš tip: Pořádáte dětskou párty? Nejlepším dárkem pro děti jsou dětská horská kola. Je to dárek, který poskytne mnoho hodin zábavy, ale vede děti k pohybu.

Párty stan – přijatelné ceny

Párty stan – od nás se bez objednávky neodchází. Nabízíme ohromnou kvalitu za fantastické ceny. Veškeré naše zboží splňuje platné směrnice a evropské normy. Párty stan si u nás můžete objednat již za necelé dva tisíce korun, a pokud pravidelně pořádáte velké akce, tak nabízíme i velkoplošný párty stan za sedmnáct tisíc korun. Dále si u nás můžete zakoupit zahradní nábytek, bazény, kašny, slunečníky, zahradní dekorace, vybavení pro dům a bydlení, dětské houpačky, koloběžky, potřeby pro letní sportování, kulečníkové stoly, hračky, grily a spoustu dalšího zboží.