Pojistka na horší časy

Pojištění je mnohdy opomíjenou částí finanční politiky jednotlivce i kooperací. Málokdo si uvědomuje, že dobrá pojistka umí pomoci v nesnázích a jejím účelem není na člověku parazitovat, ale naopak mu má krýt záda a být v záloze na horší časy.

Dříve byl pojišťovák vnímán jako pijavice, která má za úkol dostat z vás peníze, stůj, co stůj. Dnes se naštěstí pohled na propracované pojistky na míru výrazně změnil. Pojištění majetku je nově vnímáno jako investice, která má bezpečnostní charakter.

Proč se pojistit?

Pojištění majetku a pojištění odpovědnosti za škodu je důležité opatření pro váš klid v každodenním životě. Nabízí tu nejlepší možnost, jak správně zajistit majetek proti nenadálým situacím. Váš domov by měl být chráněn před zloději, vandaly nebo živelnými pohromami. Mezi nejžádanější atributy patří ochrana domu nebo bytu před požárem, povodní nebo bouří.

Tři pojistky v jednom

Předmět plnění lze sjednat pro domy, byty, ale i vybavení domácnosti. Vyteče vám nebo sousedovi z pračky voda? Zabouchnete si dveře nebo ztratíte klíče? Žádný problém. Pojištění domácnosti se vztahuje na veškeré interiéry a jejich inventář. Stačí znát pouze metrů čtverečních obytné plochy. Při sjednání majetkového pojištění navíc klient získá zdarma pojištění občanské odpovědnosti s celosvětovou platností.

Přestaňte se bát

Lidově se nazývá pojištění proti blbosti. Pojištění občanské odpovědnosti se vztahuje na odpovědnost pojištěného za škodu způsobenou činností, která je v občanském životě běžná a chrání spolu s pojištěným automaticky i celou jeho rodinu. Omylem shodíte a rozbijete zboží v obchodě? Zraníte někoho při sportu? Rozbijete v muzeu cennou věc? Už se nemusíte bát, že vás účet za škodu zruinuje.

Moderní člověk dobře ví, že bez pořádné pojistky není chráněný, jeho finanční solventnost není v bezpečí a doslova hazarduje s rodinným jměním při každé nepozornosti, která může mít fatální následky. Chytrému napověz, hloupého trkni!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *