časopis Dům, byt a zahrada

Ať, už lidé bydlí v bytě či domě vždy chtějí mít doma útulno. V bytě jde mnohem snadněji provádět úpravy, než v rodinném domě. Většinou bývá součástí rodinných domů i zahrada. V panelákovém bytě zlepšujeme, rekonstruujeme jen naše pokoje. Ovšem v případě rodinných domů provádíme úpravy nejen uvnitř domu, ale i na zahradě.

Často přemýšlíme nad tím, jak dům, byt a zahradu vylepšit. Pořád něco upravujeme, přestavujeme a ne a ne být spokojeni. Naopak to může být taky, neupravujeme, nepřestavujeme, ale chtěli bychom. Když, už se rozhodneme pro zlepšení bytu, je vhodné vědět, kde hledat inspiraci. Inspirovat se můžeme buď v časopise Dům, byt a zahrada, nebo na internetu.

Časopis Dům, byt a zahrada je měsíčník. Můžeme si ho každý měsíc koupit v trafice, nebo si zaplatit roční předplatné. Časopis Dům byt a zahrada se komplexně zaměřuje na rodinné domy, byty a zahrady. Věnuje se především architektuře, stavbě, rekonstrukci bytů, domů a zahrad. Nalezneme zde i rady, jak vybavit interiér a upravit zahradu.

51504-dumzahrada-0914Časopis Dům, byt a zahrada přináší návštěvy z pozoruhodných rodinných domů, bytů a zahrad. Jsou v něm uvedené rady od zkušených architektů a odborníků. Časopis poskytuje praktické rady, informace a tipy všem, kteří bydlí v bytě, domě či mají zahradu. Časopis je rozdělen na kategorie. Skládá se z těchto kategorií: dům, byt a zahrada.

V kategorii Dům najdeme veškeré praktické informace týkajíce přestavby domu, rekonstrukce a vybavení. Každé měsíční číslo přináší informace o určité možnosti zlepšení bydlení v rodinném domě.

Kategorie Byt se zabývá přestavbou panelákových jader, zvětšováním prostoru v bytě. Poradí nám jak, co nejvhodněji vybavit byt nábytkem i jaké využít elektronické spotřebiče.

Kategorie zahrada se zabývá poradenstvím v úpravě zahrady. Přináší informace o rostlinách, skalkách. Návrhy na praktické a relaxační využití zahrady. V této kategorii najdeme i různé plánky pro stavbu zahradních staveb.

Časopis Dům, byt a zahrada je praktický poradce a průvodce na cestě za útulným bydlením.