Levná plastová okna BARTOŠ CZ umí nabídnout top kvalitu

Hledáte levná plastová a hliníková okna či dveře? Firma Bartoš CZ je realizuje ve městech Rychnov nad Kněžnou, Ústí nad Orlicí, Žamberk, Vamberk a okolí. Kvalitní okna a dveře zcela zásadně zvyšují komfort bydlení. Bohužel bývají i nemalou investicí v rámci projektu stavby či rekonstrukce. I proto jsou naším zcela oprávněným požadavkem levná plastová okna. Plast prostě mezi materiály pro okna jednoznačně vede a jeho užitné vlastnosti mile překvapují.

Firma BARTOŠ CZ dodává plastová okna v designově čistých liniích

Plastový rám má ocelovou výztuž, díky čemuž jsou tato plastová okna vhodná i pro velké prosklené plochy, pro které se jinak plast příliš nedoporučuje. Okna nabízí skvělé tepelně izolační i akustické vlastnosti. Kování je moderní a současně chrání před nežádaným vniknutím. Okenní profily INAUTIC, ze kterých firma okna vyrábí, mohou být pěti, šesti a sedmi komorové a hodí se pro zateplené i pasivní domy.

Hliníková okna – to je investice do nesmrtelných oken

Kdo preferuje okna z materiálu, jehož životnost je srovnatelná se životností samotné nemovitosti, má možnost zvolit si hliníková okna. Okna od BARTOŠ CZ mají povedený design a vyrábí se z profilů Aliplast Superial (pro standardní domy) nebo Star (pro nízkoenergetické a pasivní domy).

Když potřebujete dveře

Společnost BARTOŠ CZ vyrábí rovněž dveře z oblíbených profilů INAUTIC a Aliplast. Zvolit si lze úsporné nebo nízkoenergetické dveře z plastu a z hliníku. Firma nabízí i dřevěné dveře. Vyberete si dveře posuvné – sklopně posuvné i zdvižně posuvné. Dále pro vás vyrobí sekční i rolovací vrata.

Služby firmy BARTOŠ CZ

Součástí komplexních služeb je zaměření oken, dveří i vrat, jejich výroba a následná montáž. Tým společnosti se postará o dopravu, bourací práce, likvidaci suti i starých oken či dveří, osazení nových a související zednické práce. Součástí osazovaných oken jsou venkovní a vnitřní parapety. Dodat lze též sítě proti hmyzu, či venkovní a vnitřní rolety. U firmy BARTOŠ CZ lze poptat i kompletní zimní zahrady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *