Komínové digestoře pro každou kuchyň

Komínové digestoře jsou nejúčinnější spotřebiče, a proto spolehlivě odvádějí pachy i tuky vznikající při vaření. Moderní kuchyně jsou vybaveny výkonnými odsavači nejen z důvodu praktického, máte doma estetický prvek. To je trend doby, při výběru spotřebičů uživatelé kladou důraz nejen na kvalitu, ale také na design. Komínové digestoře se díky špičkové kvalitě a unikátnímu designu staly inteligentním zařízením pro multifunkční kuchyně. Komínové digestoře navíc zamezí vzniku bakteriím a plísním, neboť vlhkost v kombinaci s teplem je živná půda pro plísně, které způsobují vážné zdravotní potíže.

Komínové digestoře CATA a EMPIRE – elegantní design

Komínové digestoře CATA a EMPIRE – výkonné spotřebiče s tichým chodem, privátní značka společnosti ČEKO IMPORT a.s., která spotřebiče vyrábí jen z evropských komponentů se skvělým poměrem užitková hodnota/cena. Pokud vlastníte bytovou jednotku, kde je propojená kuchyň s obývacím pokojem, tak doporučujeme do komínové digestoře investovat větší finanční obnos, aby vás nerušila přílišná hlučnost odsavače. Komínové digestoře CATA a EMPIRE jsou opatřeny zpětnou klapkou, která zamezí přístupu hmyzu zvenku do místnosti, a v zimě zajistí, aby nedocházelo k tepelným ztrátám. Komínové digestoře chytře imitují komín a montují se do ostrůvku a rohu nebo ke zdi a nad varnou desku do mezery mezi závěsné skříňky.

Špičkové komínové digestoře

Komínové digestoře se vyrábějí z nerezu v kombinaci se skleněnými, dřevěnými a koženými prvky, kdy jsou nejoblíbenější barvy černá/bílá a stříbrná. Výrobci na výrobu odsavačů používají Corian – zdokonalená směs přírodních minerálů a čistého akrylového polymeru. Tento synteticky materiál úžasně odráží potřeby designu a je proslulý pro svou všestrannost. Pokud se rozhodnete pro nákup komínové digestoře, tak je vhodné se poradit s odborníkem, aby jste si nepořídili předraženou atrapu.