Ve Mlýně je nejlíp, přijďte se přesvědčit

Marně hledáte místo, které by vám učarovalo? Co by vás natolik okouzlilo, že byste si dokázali představit prožít v něm zbytek života? Pak jste jistě míjeli krkonošský Černý Důl, kde během pár let vyrostlo šest roubených staveb pod taktovkou Martina Roubala.

Mezi architektonické skvosty pro opravdové fajšmekry patří roubenka Mlýn, která působí na první pohled jako klasická roubenka. O to víc vás překvapí design interiéru, který má čisté linie, ve kterých se navzájem prolíná – sklo, žula, dřevo. Název Mlýn zde není od věci. Nejenže v těsném sousedství roubenky teče Stříbrný potok, ale rovněž i uvnitř objektu najdete originální vodní prvky.

Středobod dvou světů

Životadárná voda se odráží v modrých doplňcích, včetně kreativního skleněného osvětlení, jež je famózním uměleckým dílem. Tím ale výčet designových skvostů nekončí. Hlavní obývací místnosti dominuje dubový stůl, který pochází z lesů pana Kinského. Jeho stáří se odhaduje na 180 let. Interiér šikovně kloubí historické artefakty našich babiček s moderními vymoženostmi. Vyzkoušet si můžete plně funkční „babičkovský sporák“ a nebo si vyhřát bolavá záda ležením za pecí. Roubenka Mlýn nenuceně a přirozeně propojuje dva světy, časy minulé i současné.

Báječné léto na dosah

Ke strávení pohodové letní dovolené výrazně přispěje i kouzelná zahrada s grilem a bazénem. V letních měsících je roubenka Mlýn tím magickým místem, kde strávíte svou nejkrásnější dovolenou. Díky maximální vybavenosti a panenské přírodě se budete u Roubalů cítit tak výjimečně, že se sem budete vracet opakovaně.

Ubytovat se můžete ve dvou čtyřlůžkových a dvou dvoulůžkových apartmánech. Uvnitř objektu na vás čeká sauna i vinný sklípek, který je vám plně k dispozici. Samozřejmostí je i plně vybavená kuchyň, včetně kávovaru. Co si ke strávení spokojené dovolené přát víc?!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *