Regály patří do sklepa i dílny

 

Mohlo by se zdát, že regály a regálové systémy najdou uplatnění spíš ve skladech, nicméně téměř každý má aspoň jeden kus také doma. Tedy minimálně pokud vlastní sklep, garáž či dílnu. Tam všude se totiž regály výborně hodí. Šetří prostor a podporují přehlednou organizaci.

Nářadí v dílně, zavařeniny, bedny s jablky, krabice s oblečením po dětech či hračkami, s nimiž si už nikdo nehraje. Tohle všechno se dá výborně poskládat do regálů.

Pořiďte si regál dle využití

Divili byste se, jaké všechny různé regály se vyrábí. Vybírat byste je měli zejména podle účelu, typu věcí, které v nich chcete uchovávat. Pojďme si představit pár základních modelů.

Plastové regály: Uplatnění najdou spíš v kancelářích či domácnostech, mají nosnost cca 50 kg na polici.

Paletové regály: Tento typ se hodí opravdu spíš do skladů, kde ukládají věci na paletách.

Regály na šanony: Také výborná záležitost pro firmy, mají speciálně upravené rozměry, aby do nich přesně pasovaly šanony.

Regály na pneumatiky: Tyto se vám budou hodit do garáže pro uložení letních a zimních pneumatik.

Zásuvkové regály: Výborné řešení do dílen, do jednotlivých zásuvek pohodlně uložíte nářadí, hřebíky atd.

Nerezové regály: Doporučují se například do gastronomických provozů, na police můžete přímo pokládat potraviny. Budou tedy skvělé do spíže.

Navrhněte si svůj regál

Jak vidíte, výběr je obrovský. Ale co víc, vy si můžete navrhnout ještě úplně originální regál podle vašich představ. Slouží k tomu online návrhář regálůspolečnosti Storage, s.r.o. Sami si zvolíte velikost i rozložení regálu a firma vám vyrobí originál na míru.

Nezapomeňte na krabice a přepravky

V závislosti na tom, co chcete v regálech uchovávat, je potřeba myslet ještě na další doplňky. Třeba na ovoce se hodí přepravky. Oblečení po dětech můžete rovnat do kartonových krabic. Zavařeniny přímo na police. Zamyslete a pořiďte správné vybavení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *