LED žárovky jsou pro vás to pravé

LED žárovky jsou velmi diskutovaným výrobkem posledních let. Vzhledem k tomu, že se spotřebitelé stále více zajímají o to, zda jsou jimi kupované produkty dobré, obliba LED žárovek raketově roste. Proč? Protože ledky zkrátka dobré jsou. Abychom o jejich efektivnosti a výhodnosti přesvědčili i vás, sepsali jsme několik výhod, kterými vás dostanou.

Značná úspora energie

Šetřit, šetřit, šetřit. Tenhle trend se prosazuje ve stále větším počtu domácností, firem i dalších institucí. Patříte-li i vy k těm, co jim vynaložené finance na spotřebovanou energii nejsou lhostejné, zpozorněte. LED žárovky mají prokazatelně nižší spotřebu elektrické energie než klasické modely. Přibližná úspora se pohybuje okolo 85 %. Uvidíte sami, že se vaše roční náklady doma i v práci rapidně sníží.

Obdivuhodná životnost

Svítit bez obtíží 10 a více let? Pro LED žárovky žádný problém. Jejich životnost se pohybuje na magické hranici 50 tisíc provozních hodin. Jak je na tom konkurence? Halogenové žárovky mají životnost zhruba 2 tisíce hodin, klasické žárovky 1 tisíc hodin a zářivky přibližně 10 tisíc hodin. Uznejte sami, že ledky vítězí na celé čáře. Nejen, že díky nim ušetříte peníze za elektřinu, ale i opětovně potřebné finance k nákupu nových žárovek, které nic nevydrží. O jejich zničení se strachovat nemusíte, žárovky i LED reflektor vynikají vysokou odolností proti mechanickému poškození.

Ihned na plný výkon

Otravuje vás světlo, kterému trvá dlouhou dobu, než svítí na plný výkon? S LED žárovkami budete klidní. Svítí ihned a na plný výkon. Nejsou náchylné k častému spínání a vypínání. Žhavou novinkou na trhu jsou LED pásky, jimiž docílíte efektivního a moderního interiérového osvětlení. Často se připevňují na kuchyňské a pracovní desky nebo jako dekorace do skleněných vitrín.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *