Látkové rolety jsou zpět – poznejte špičkovou českou stínící techniku

Přemýšlíte, jak vyřešit zastínění oken v bytě, domě, kanceláři nebo v jakémkoliv jiném interiéru? Zapomeňte na chrastící plechové žaluzie a těžké brokátové závěsy, vsaďte na látkové rolety. Oceníte jejich vzdušnost, jednoduchou obsluhu i snadnou údržbu.

Vyberete si podle potřeb

Ještě před pár lety opomíjené látkové rolety dnes díky vývoji a modernizaci výroby povýšily na vysoce praktický a funkční dekorativní prvek. Seženete je ve stovkách barevných i materiálových variant, s různou průsvitností a ručním, elektrickým i dálkovým ovládáním.

Prvotřídní, cenově dostupné látkové rolety vznikají ve Velké Bíteši, v halách společnosti Bematech. Přední tuzemský výrobce stínící techniky v současné době šije a kompletuje rolety na nejvyspělejších strojích v České republice. V jeho bohaté nabídce tak pokaždé najdete přesně takovou roletu, jakou potřebujete.

Přednosti rolety jsou zřejmé

Pořízením moderních látkových rolet získáte oproti žaluziím nebo záclonám se závěsy celou řadu výhod. Především si dovnitř díky ní pustíte jen tolik světla, kolik chcete. Látkové rolety den a noc – Twintex mají tuto funkci dotaženou k dokonalosti. Za sebou umístěné zatemňující pruhy se při posouvání překrývají a světlo proudí pouze vznikajícími štěrbinami.

Potěší vás také nenáročnost rolet na údržbu. Drobné nečistoty jednoduše odstraníte navlhčeným hadrem, usazený prach lehce vysajete vysavačem. A to je vše. Žádné praní, žehlení nebo mytí lamel.

Každému oknu na míru

Zaujaly vás látkové rolety? Nechte si je vyrobit přesně podle rozměrů vašich oken. A také odborně namontovat, což je práce profesionálů z firmy MK Rolety. Ta vám nabízí kompletní zákaznický servis od poradenství, zaměření, přes zadání výroby v Bematechu až po montáž. Klasické i římské rolety do obytných, kancelářských i společenských prostor vám pracovníci MK Rolety namontují v Praze a po celém Plzeňském kraji.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *