Sportovci, studenti i národní hrdinové si zaslouží patřičná ocenění a vyznamenání

Úspěšné zakončení školního roku, vynikající studijní výsledky, sportovní výkony, hrdinské činy i výroční shromáždění pamětníků odboje, to vše jsou životní milníky, jež stojí za zaznamenání a zapamatování. Pamětní mince, diplomy, medaile, poháry i finanční a věcné dary jsou jedinečným vyznamenáním konkrétních osob.

Pamětní medaile, mince, plakety i věcné a finanční dary

Pro vyznamenané je jakékoliv ocenění důkazem, jenž jim jejich čin, výkon či památeční akci bude navždy připomínat. Dřevěné plakety, medaile, řády a vyznamenání, kovové přívěsky a pamětní mince se mohou předávat na slavnostních shromážděních a vystoupeních v kazetách a dárkových krabičkách. Ručně vyráběné i standardní kazety pojmou jednu nebo více pamětních mincí nebo medailí. Do kazet se může vložit i psané ocenění, vyznamenání či diplom. K dispozici jsou sametové, dřevěné i plastové krabičky.

Zhotovení medailí a mincí na zakázku

Prodej medailí je soustředěn na již navržené a zhotovené medaile, stejně jako existuje možnost vyražení konkrétního textu na jednotlivé zlaté, stříbrné a bronzové medaile. Zakázková výroba medailí za sportovní výkony, upomínkové medaile i pamětní medaile je možné ručně dobarvit podle zadání ze vzorníku Pantone barev. Medaile se dodávají i se šitými stuhami.

Významní partneři výrobce odznaků, medailí i pohárů

Společnost Victorie AG-Art, s.r.o., je již dvacet let výrobcem a dodavatelem medailí, plaket, odznaků, mincí a vyznamenání pro sportovce, manažery, úspěšné zaměstnance, vojáky, hasiče a policisty. Dlouholetými partnery společnosti jsou Olympijský výbor ČR, Prezidentská kancelář, Ministerstvo obrany ČR, Ministerstvo zdravotnictví ČR, Vláda ČR, Komerční banka, ČSOB a jednotlivé sportovní svazy i kluby. V portfoliu firmy je zahrnuta rovněž výroba sportovních pohárů pro celostátní soutěže jako Mistrovský pohár hokejové a fotbalové ligy, fotbalový Superpohár, Prezidentský pohár a základní části hokejové extraligy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *