Moderní obývací stěny

Obývací pokoj se během let stal jednou z nejdůležitějších místností v domácnosti. Slouží často k jedinému možnému setkání celé rodiny pohromadě. Z toho důvodu je mu přenechána vždy ta největší místnost. Každý správný obývací pokoj by měl být také náležitě zařízen. Již k tradičnímu vybavení patří sedací souprava s křesly, konferenční stolek a samozřejmě také obývací stěna.

Jak si správně vybrat?

Obývací stěna prošla během posledních generací asi těmi nejradikálnějšími změnami. Zatímco dříve byly velmi módní obrovské stěny, které sahaly od země skoro ke stropu a měly spoustu úložných prostor včetně prosklených skříněk, dnes platí čím méně, tím lépe. Moderní je minimalismus. Dnešní moderní obývací stěny obsahují jen velmi málo nábytku a mají za cíl obývací pokoj provzdušnit.

Dalo by se říci, že obývací stěna je dominantou celého pokoje. Když vstoupíte do místnosti, je to právě ona, na kom vám oči spočinou jako první. Proto se rozhodně nevyplatí její výběr podceňovat. Nejdůležitější je prostor. Při výběru vhodné obývací stěny tedy záleží především na tom, jak moc, nebo málo na ni máte v pokoji místa. Následuje výběr stylu, v jakém chcete mít obývací pokoj zařízený. Těch existuje velké množství. Můžete se inspirovat rustikálním, vintage, moderním nebo industriálním stylem. I toto si však musíte pořádně rozmyslet. Určitě totiž nebudete chtít zařízení pokoje každý rok měnit. Nejlepší variantou jsou proto jemné neutrální barvy i materiál. Výbornou volbou jsou například bílé obývací stěny, které pak již jednoduše doladíte barevnými doplňky.

Forliving

Velkou nabídku obývacích stěn v různém provedení najdete také na stránkách internetového obchodu s nábytkem Forliving. Vybrat si můžete z klasických i moderních kousků. Nabídka obchodu obsahuje jak jednotlivé kusy nábytku, ze kterých si obývací stěnu lehce sestavíte, tak již hotové sestavy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *