Trendy ve výbavě kuchyní, které nikdy neomrzí

Rekonstrukce kuchyně s sebou nese obrovskou zodpovědnost. Zařizujete místnost, v níž se budete pohybovat každý den po spoustu následujících let. Z toho důvodu je dobré nepodlehnout současným trendům a zvolit to, co je populární dlouhodobě. A co to přesně je?

S bílou krok vedle neuděláte

Ačkoliv se může zdát, že bílá barva je v kuchyni nepraktická, opak je pravdou. Tato barva kuchyňských linek se dlouhodobě drží na špici mezi poptávanými odstíny. A kdo netouží po bílé, sáhne po jiném světlém odstínu. Své by o tom mohli vyprávět odborníci z firmy Nábytek Elegance, která prodává levné kuchyňské linky. Po bílých variantách je stále poptávka.

Nejdůležitější je snadná přístupnost

Populace stárne a možná i to je jeden z důvodů, proč si lidé čím dál častěji zařizují kuchyně tak, aby se museli co nejméně ohýbat. Trouby či mikrovlnky se dnes běžně umisťují do úrovně trupu, což zajišťuje snadnou a bezpečnou obsluhu. V tomto případě je dobré zvážit koupi trouby s otevíráním do boku, což je daleko praktičtější.

Dejte si záležet na čistotě

V roce 2013 byly obrovským trendem dotykové vodovodní baterie, dnes se z nich pomalu stává standard. Do kuchyně jsou skutečně praktické. Když vaříte, máte často špinavé ruce, což se nezmění ani za dvacet let. Lepší je ovšem pořídit si kohoutek fungující na dotek. Ty bezdotykové, které znáte z veřejných toalet, se často zapínají, když nechcete, a jakmile je potřebujete, odmítají pustit vodu.

Investujte do LED světel

LED osvětlení začíná být v dnešní době standardem, a tak není potřeba vysvětlovat, že je daleko šetrnější a také ušetří vaše peníze. Vydrží asi pětkrát déle než běžné zářivky a nevyzařuje prakticky žádné teplo, takže vám nic nespálí. Vyrábí se v celé škále barev, ale sáhněte raději po klasickém bílém či žlutém světle.

Samozřejmě že trouba s bočním otevíráním, dotykový kohoutek a LED světla budou o něco vyšší investicí, zato vám déle vydrží. Trochu ušetřit můžete třeba na kuchyňské lince. Zmiňovaný Nábytek elegance prodává kvalitní a levné kuchyně, které je možné nechat sestavit na míru z jednotlivých komponent. Umění není nakoupit draze, ale vybavit si kuchyň za přijatelnou cenu s ohledem na kvalitu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *