Vánoční osvětlení! Jak vyzdobit dům a zahradu

Základní vánoční výzdobu tvoří zelené větvičky z jehličnanů, jmelí, svíčky a pochopitelně nesmí chybět vánoční osvětlení. Už dávno světelné dekorace netvoří jen vánoční řetězy na stromečku. Zdobí se celý interiér a venkovní prostředí – zahrada, balkon, terasa nebo celý dům. Víte jak bezpečně připevnit vánoční osvětlení na střechu, zábradlí, okna, okap či na lem střechy?  Na balkoně je uchycení nejjednodušší: dlouhý vánoční řetěz omotáme kolem zábradlí nebo jej připevníme svorkami či provázkem. Nejlépe je si pořídit speciální stahovací pásky, jejichž použití vřele všem doporučujeme.

Externí LED vánoční osvětlení – levný světelný zdroj

Dokonce se do dřevěných oken tlučou malé skobičky, kolem kterých se řetězové vánoční osvětlení omotá. V případě plastových oken použijte nalepovací háčky, ty se po svátcích odlepí a lepidlo odstraní. Takto se zdobí okna zvenčí, zevnitř a po celé skleněné ploše. Venkovní výzdobě věnujte zvláštní pozornost, neboť světelné dekorace musí odolat veškerým povětrnostním vlivům. Volíme osvětlení označené stupněm krytí minimálně IP 44, jen takováto světelná výzdoba snese déšť, mráz a sníh. Jak upevnit venkovní světelné dekorace? Lze použít kotvící příslušenství (tvar háčku sloužící k zafixování kabelů k rámům oken nebo k zábradlí), stahovací pásky, ocelové lanko, vázací drát nebo hromosvodové SS svorky.

Moderní LED vánoční osvětlení na t-vanocniosvetleni.cz

Venkovní vánoční výzdoba není složitá. Za pár minut se můžete těšit z nádherné sváteční atmosféry, kterou jedinečným způsobem vytvoří exteriérové vánoční osvětlení. A vy tak už nebude muset závidět světelnou výzdobu svým sousedům. Budete zářit jako obchodní dům. Konečně i vy si užijete neopakovatelné kouzlo Vánoc, ale to musíte upřednostnit kvalitu před nízkou cenou z tržnic – t-vanocniosvetleni.cz.

Vánoční ozdoba inspirace!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *